OMV Petrom anunţă majorarea preţurilor cu 9 bani pe litru

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.04.2011
Compania OMV Petrom a anunţat oficial creşterea preţului benzinei şi motorinei cu 9 bani pe litru în toate staţiile sale, începând de astăzi.

Veşti proaste pentru şoferii români. Compania OMV Petrom a anunţat astăzi că va majora din nou preţurile carburanţilor vânduţi în staţiile sale.Creşterea preţului va fi de 9 bani pe litru şi va fi aplicată ambelor sortimente, diesel şi benzină. Ultima modificare a preţurilor carburanţilor a avut loc în data de 16 martie, când preţul a scăzut cu patru bani pe litru.

Începând de astăzi, cea mai ieftină benzină, cea fără plumb 95, se va vinde la staţiile Petrom cu 5.21 de lei litru. Creşte preţul şi pentru Top premium fără plumb 99+, care ajunge la 5.59 de lei pe litru. În staţiile OMV, Carrera 95 va costa 5.35 de lei/litru, iar OMV Carrera 100 va depăşi pragul psihologic de 6 lei, urcând până la 6.01 lei/litru.

Aceleaşi scumpiri şi în cazul motorinei. Top Euro Diesel 5 şi Top Nordic Diesel vor costa 5.38 de lei, iar OMV Sprint Diesel va ajunge la 5.40 lei litrul. Sortimentele Euro Diesel 5 şi OMV Alpin Diesel se vor vinde cu 5.24 respectiv 5.72 lei pe litru.

Oficialii Petrom susţin că preţurile pot varia cu aproximativ 5% la unele staţii. 

via | hotnews

Comentarii (28)

  • s-o scumpeasca, da-o ***** de benzina, pana n-o sa mai circulam cu masina; oricum suntem o tara medievala
    30 1
  • Hitler
    O tara de hoti si profitori.Scumpiti benzina ca avem salarii exagerat de mari.......
    24 3
  • Pai nu tre sa-si ia domnii prime de Paste ? Concedii frumoase etc ... doar n-o sa-si diminueze depozitele ... tot de la fraieri iau ... sa va stea mielu-n gat jegosilor
    18 1
  • Vasilica
    Da consiliu concurentei unde e?.....ce face?
    Epoca de piatra!! Sa traiti bine.....
    18 1
  • @Vasilica
    consiliul concurentei... ce face?... se bucura ca vin mai multi bani la stat
    16 0
  • marius
    E85
    Va trebui sa modificam masinile pe Ethanol 85 %- 15 % benzina= 1 EUR in tari ca D, A ,HU,FR,IT,CH in loc de 1,56 pe litru.
    Modificarea consta in 1 calculator motor (499 EUR) si montaj cca 1 ora.
    Merge super si este mai ieftin.


    cu bine.
    10 0
  • sa traiti bineeeeee.....
    si sa aveti parte numai de:

    - spitale desfiintate
    - intelectualitate in vest
    - salarii micsorate
    - pensii taiate
    - preturi marite
    - taxe exagerate

    si sa nu va lipseasca:
    - lectiile de economie a unui pitic refulat
    - prezenta saptamanala a chiorului si a mugetului sau de betiv la tv nationala
    - lectiile de morala a dracilor cu sutana ce fac camatarie, turism si constructii megalomanice cu bagoslovirea aluia de sus si pentru propria lor autosatisfacere
    -etc
    -etc
    23 3
  • Nu facem decat sa injuram pe unii si pe altii dupa care ne ducem frumos si alimentam de la Omv-Petrom. Astia isi permit sa mareasca preturile in nestire atata timp cat pot sa vanda la orice pret pentru ca traim intr-o lume in care masina chiar este necesara. Hai sa nu mai alimentam de la Omv si Petrom si cand vor vedea vanzari scazute poate vor mai gandi.
    11 2
  • john cu dacia
    Nu ma punem benzina de la OMV si Petrom!!!!!
    12 1
  • florin
    curs euro
    Era si "normal" sa creasca pretul la combustibili daca cursul Euro a scazut. Sa fi vazut daca crestea cursul cum pretul se dubla ... nu se majora.
    Sa speram ca in perioda urmatoare nu va sufla prea tare vantul, sau sa fie eclipsa de luna, sa nu aiba "petrolistii" astia vre-un alt motiv sa scumpeasca combustibilul.
    Oricum va dorim plimbare placuta ... pe jos.
    3 0
  • romania 2011
    o tara frumoasa,pitoreasca si asa mai departe.......
    condusa de niste boi cu ceafa lata.....care sa plimba cu S500 tot pe bani nostri.......primesc prime tot din bani nostri....si cand au nevoie de medicina fug in alte tari.....ca dah nu avem spitale....
    cat so furat in tara asta
    dar mai rau este ca se va fura in continuare si noi nu avem ce face
    america ai pierdut........romanica este tara tuturor posibilitatilor(pt. unii)
    10 0
  • BaditzaEx
    mugete, ragete, indignari, frustrari prin p-ta, la birou, pe str, pe site-uri
    Concluzii, Deontologii si tot asa... DAR LASUL NOSTRU ROMANAS TOT PASIV SI CALM RAMANE, DOAR EL NU ESTE < EXTREMIST >, < VIOLENT > SAU ATAT DE < PROST > INCAT SA CREADA CA ACTIUNILE SALE POT < SCHIMBA > CEVA , stie doar < data viitoare o sa fiu mai cumpatat cu votul > , LUI ii plac sa ia altii initiativa, sa-i faca altii revolutiile ( loviturile de stat ) , LUI ii plac discutiile in contradictoriu alierea cu strainii si baietii isteti care-i fura patria, economia si valorile traditionale dar il lingusesc in fata si-l fac sa se simta < potent >.
    CE SEMANAM AIA CULEGEM !!!
    9 0
  • Dan_GRC
    @BaditzaEx
    Ai dreptate, partea proasta e ca si tu faci parte din categoria asta, ca si mine ...trebuie sa ne impinga cineva de la spate
    0 0
  • saptamana NEAGRA
    Va propun o saptamana NEAGRA pentru petrolisti nu mai alimentati deloc 1saptamana-saptamana viitoare(11-17 aprilie 2011) sa vedem nu se intampla nimic.
    MAi este si varianta a2-a de rezerva pentru cei ce nu pot participa la prima sa isi reduca deplasarile si sa alimenteze cu 50% mai putin decat de obicei si nu de la PETROM-OMV.
    1 0
  • ceva nou?
    Taceti din gura,ca ne-o meritam! Daca au scumpit-o in iarna,romanii s-au comportat ca si la manifestatiile din vara;au dansat ,,Pinguinul''.A fost 0,00000000000000000000001 agitatie la pompe , iar 50% dintre romani au criticat contestatarii. Noi suntem o natiune de oi,ceilalti s-au prins de asta si ne fout cum si cand vor.
    2 0
  • Pretul este atat de mare din cauza taxelor impuse de stat !!!
    Pretul este atat de mare din cauza taxelor impuse de stat !!!
    2 0
  • luati-o
    luati-o
    cind le-am spus ceva de dulce austriecilor am fost cenzurat de smecherii astia, la precedenta scumpire, asa ca o sa-ncerc sa fiu mai moderat.....sa v-o traga ,da sa v-o traga pina va da singele pe gura, si portocalii si austriecii, mamaligari ce sinteti!,
    2 0
  • mai avem 1 an de rezistat ......
    in 2012 avem alegeri .........daca uitam toate astea scumpiri .taxe ,fara spitale ,fara locuri de munca ,pensi mici .....atuncim ne-o meritam .....un an mai suntem la mana lor atunci daca castiga ei ...inseamna k sunt cel mai prost popor
    2 2
  • Preţul este foarte mare datorită taxelor impuse de stat care sunt în jur 67% din preţul la pompă,dar mai ales din cauza războaielor de la arabi!
    Voi chiar nu vă daţi seama că acele războaie tocmai de asta sunt făcute?ca să crească preţul petrolului!
    în al doilea rând ce legătura are Boc şi cu Băsescu cu preţul practicat de OMV?sunt companie particulară, fac ce vor!
    0 1
  • @ antonny si cine o sa vina la alegeri? toti sunt niste hoti si niste incompetenti, pleaca unii si vin aceeasi..... nu avem pe cine alege toti sunt o apa si'un pamant
    1 0
  • BaditzaEx
    @alinusu
    scz dar nu ma pot abtine cand vad ce tampenii debitezi, esti cumva dintr-o filiala a PD-ului ??? WTF ?! Cum dre.a.q UL, ai dat-o pe seama razboaielor din Orient ??, esti asa dus cu pluta ??, 1 ) lasa naibii Discovery ala si desenele animate si casca ochii, Romanika are pretul benzinei cel putin egal dk nu chiar mai mare decat al multor tari din Eu ( chiar din Vest ) si tari fara resursele petroliere ale Ro ( invata geografie si istorie ); 2 ) Dk nu Baselu & Boc , conduc tara asta si pot implementa noi taxe, accize si toate cele , cine D r...ea... qu ??? Mama, OMV, MOGULII ??, Doar Omv exista pe p-ta ??, unde este concurenta ??
    BA UNII DINTRE VOI VA MERITATI RAU SOARTA !!!!!!!!!!!!!!!!
    3 1
  • BaditzaEx
    exact ce spuneam... =))
    acum cateva zile , Romanasu nostru : < DATA VIITOARE SA FIU MAI CUMPATAT LA ALEGERI > , Pasiv , ca o miorita dar Agresiv , ca un rinocer cand e vb de sa-i arunce unul mancare .
    Pai votati la alegeri sing partidul care inca n-a fost la guvernare PRM-ul , dar pana la alegeri cf , stam ca potarnichile in casa ?!
    3 1
  • prm-ul? imi dai voie sa rad cu lacrimi, nu? nu avem pe cine vota, din cauza asta nu se merge la vot, daca am de ales intre a imi taia piciorul drept sau piciorul stang, aleg sa stau acasa.
    0 1
  • @baditzaex
    :))))
    românaş mic...te-ai uitat la preţul petrolului cum a crescut după ce au izbucnit războaiele arabilor?
    în al doilea rând am făcut în martie un drum cu maşina prin 9 ţări europene: elveţia, franţa, italia, germania, austria,croaţia,serbia, slovenia şi ungaria!în afară de serbia nici una dintre cele de mai sus nu avea preţul mai mic decât la noi; toate îl aveau mai mare!
    în al treilea rând OMV are peste 51% din acţiunile Petrom-ului şi controlul total asupra acţiunilor companiei, pt că statul când a vândut Petrom-ul pe alune a renunţat şi la controlul asupra sa!
    prin urmare revin şi te întreb: ce legătura are Băsescu şi Boc cu preţul benzinei,politician mic?
    că taxele sunt cele din uniunea europeană!
    nu le ţin partea dar aici chiar nu au nicio treabă!
    0 3
  • BaditzaEx
    @alinusu
    ce tot ii dai cu placa asta < razboaiele de la arabi > ???, 1 la mana care razboaie la care arabi te referi ca sunt multe tari arabe ; 2 la mana in caz de incidente pe acolo, in perioada asta se ( razboiul din Libia ) de ala stiu eu ( dar Libia este stat african DUH ) se suplineaza exportul pt a se mentine pretul din partea Arabiei Saudite ( cel mai mare exportator de petrol ) ; Iar 3 la mana , pai cum dreaq nu-i vb de Baselu si Boculet - pai nu ei ne spuneau ca vor sa readuca companiile la stat si sa-i alegem sa nu incapa pe mana moguliilor ( in 2009 cand cu drag si respect i-ai votat )
    Si pana la urma ca a fost vandut Petrom si lupul cel rau ( OMV ) ar fi ala care se joaca cu preturile dar din 2005 / 2009 ( ca de atunci ORANGE e sing la guvernare ) ce naiba a facut cu atatea imprumuturi, taieri de salarii?? Daca Guvernul N-are Nici o Treaba , Cine Are ??? Tu ??? cu deontologiile tale despre ce se intampla peste 5000 de km???, si chiar si asa Pretul la Petrol pe Baril a mai si crescut dar a mai si scazut !, aici doar a crescut !!! dar vezi tu un cap cu cat e mai gol cu atat incearca sa para mai mare - alin mic = alinus :))
    3 0
  • BaditzaEx
    @alinusu
    P.S. < am facut eu un drum luna trecuta prin 9 tari europene , si peste tot era la fel > , din avion, in vis sau pe discovery ?, hai frate ca esti penibil.
    1 0
  • @baditzaex
    la asa raspuns singura replica pe care pot sa iti o dau este: daca ai un loc de munca pregateste-te ca la anul termin facultatea si s-ar putea sa ramai fara salariu!
    P.S. daca tu nu esti capabil sa faci drumuri de genul asta nu inseamna ca nici altii nu pot!;)
    1 2
  • poganu
    Foarte bine ne sta, ca avem cele mai mici salarii si cea mai scumpa benzina din lume!!!!!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru