Preturi carburanti

Luni, 30 Septembrie 2019 | Intern

Consiliul Concurenței: “În ultima perioadă, România este din nou sub media europeană la preţul benzinei şi motorinei”

În ultima perioadă, România este din nou sub media europeană la preţul benzinei şi motorinei, după cum a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. Acesta susține că scăderea prețurilor la carburanți ar putea fi asigurată și de "Monitorul Preţurilor pentru Carburanţi", care conţine informaţii despre tarifele practicate în marile lanţuri de benzinării din România și care a strâns peste 1,3 milioane de accesări de când a fost lansat.
Luni, 01 Iulie 2019 | Intern

Consiliul Concurenței a lansat Monitorul Prețurilor pentru carburanți: utilizatorii pot afla online prețurile practicate de benzinării

Consiliul Concurentei a lansat aplicația Monitorul Prețurilor pentru carburanți, care permite utilizatorilor să verifice online prețurile la benzină, motorină și GPL la benzinăriile aflate în apropiere.
Duminica, 30 Decembrie 2018 | Intern

Prețurile la carburanți cresc cu circa 10 bani pe litru de la 1 ianuarie

Prețul unui litru de carburant va crește cu aproximativ 10 bani pe litru de la 1 ianuarie ca urmare a majorării accizelor și a conținutului minim de biocarburanți.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Intern

Prețurile la carburanți ar putea fi plafonate: autoritățile vor să se asigure că eliminarea supraccizei va avea efecte la pompă

Consiliul Concurentei va analiza împreună cu Ministerul Finanțelor opțiunile prin care să plafoneze prețurile la carburanți în cazul în care va fi eliminată supraacciza de 7 eurocenți pe litru.
Marti, 21 Februarie 2017 | Intern

Consiliul Concurenţei investighează piaţa carburanţilor: "Este surprinzător că preţurile fără taxe au crescut peste media din UE"

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa carburanţilor, întrucât preţurile fără taxe au depăşit în mod "surprinzător" preţurile medii din Uniunea Europeană.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Intern

Carburanţii se vor ieftini cu aproape 9% până la jumătatea anului 2016

Benzinăriile vor scădea preţul la pompă cu aproape 9% până la jumătatea lui 2016, însă reducerea se va tempera în a doua parte a anului viitor, potrivit unei prognoze realizate de Banca Naţională a României.
Joi, 31 Iulie 2014 | Intern

Acciza suplimentară introdusă în preţul carburanţilor a redus încasările ANAF şi consumul intern

Potrivit datelor de încasări ale ANAF, introducerea noii accize pentru carburanţi a dus la scăderea încasărilor cu 387 milioane de lei în al doilea trimestru al anului faţă de primul trimestru, titrează Capital.
Joi, 25 Aprilie 2013 | Intern

Proiect de lege: Timbrul de mediu ar putea fi integrat în preţul carburantului

Doi senatori PNL au propus un proiect de lege care vizează eliminarea timbrului de mediu în favoarea unei taxe de un ban pe litru integrată în preţul carburanţilor, informează Mediafax.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Intern

OMV Petrom anunţă majorarea preţurilor cu 9 bani pe litru

Compania OMV Petrom a anunţat oficial creşterea preţului benzinei şi motorinei cu 9 bani pe litru în toate staţiile sale, începând de astăzi.
Joi, 24 Martie 2011 | General

BULGARIA: Guvernul a îngheţat preţul benzinei pentru o lună

În încercarea de a stabiliza economia locală, singura rafinărie din Bulgaria a îngheţat preţul benzinei pentru 30 de zile. Rafinăria este deţinută de LukOil şi a făcut acest pas la îndemnul Ministrului bulgar al Finanţelor.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | General

România este pe locul al şaselea în Europa la scumpirea carburanţilor

Benzina de 95 s-a scumpit cu 16.9% în 2010, iar situaţia nu pare să se calmeze în 2011, deoarece accizele s-au scumpit, iar producătorii şi importatorii de petrol pretind că nu au cum să tempereze creşterea preţurilor.
Luni, 02 August 2010 | Intern

Rompetrol: "Motorina ar putea ajunge la 6.6 lei litrul în 2011"

Vicepreşedintele Rompetrol estimează că motorina ar putea ajunge chiar la 6.6 lei litrul dacă barilul de petrol va urca la 150 de dolari. Săptămâna trecută, barilul de petrol costa 77 de dolari, iar preţul motorinei eFix era de 4.75 RON pe litru.

Tag-uri similare

motorina, preturi carburanti, rompetrol, pret motorina rompetrol, cotatii baril petrol
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru