Motorina

Luni, 12 Decembrie 2022 | Industrie

Audi livrează modele alimentate cu benzină și motorină ecologice

Audi a început să livreze mai multe modele cu motoare convenționale alimentate cu un nou tip de combustibil ecologic, atât pentru motorizările pe benzină, cât și pentru cele diesel. Noul combustibil ecologic, numit R33, promite să reducă emisiile de CO2 cu minim 20%.
Duminica, 31 Iulie 2022 | Economic

Ungaria renunță la plafonarea prețurilor la combustibili pentru firme

Autoritățile din Ungaria au anunțat, în acest weekend, că prețurile plafonate pentru combustibili nu vor mai fi valabile pentru companii, cu două excepții: taximetre și agricultură.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Intern

Cresc prețurile la benzină și motorină de la 1 ianuarie

Ministerul Finanțelor a publicat noile accize aferente anului 2022. Cum cele la carburanți au parte de o mică creștere, prețurile la pompă vor fi și ele mai mari de la 1 ianuarie.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Mediu

Volkswagen, Renault-Nissan, Toyota și Stellantis nu au semnat încă acordul prin care vor renunța la combustibilii fosili până în 2040

Grupurile Renault-Nissan, Volkswagen, Toyota și Stellantis nu au semnat tratatul de mediu prin care se va renunța la mașinile pe bază de combustibili fosili din 2040. Țări precum Germania, Franța, China și Statele Unite nu au semnat nici ele angajamentul.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Intern

Supraacciza la carburanți va fi eliminată din 1 ianuarie 2020: costul unui plin ar trebui să scadă cu circa 15 de lei

Parlamentul României a votat eliminarea supraaccizei pentru carburanți începând din 1 ianuarie 2020. În urma acestei decizii, costul unui plin de carburant ar trebui să scadă cu circa 15 lei.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Intern

Supraaciza la carburanți va fi eliminată: prețurile ar trebui să scadă cu circa 0.3 lei pe litru

Guvernul a anunțat că supraacciza la carburanți în valoare de aproximativ 0.3 lei pe litru va fi eliminată, însă nu a precizat când se va întâmpla acest lucru.
Sambata, 29 Septembrie 2018 | Industrie

Coduri noi la pompele de carburanți: Benzină E5, E10 sau E85 și diesel B7, B10 sau XTL

Obișnuiți-vă să alimentați cu benzină E5, E10 și E85 sau cu motorină B7, B10 și XTL. Uniunea Europeană impune tuturor benzinăriilor din țările membre să afișeze aceste coduri la pompă pentru o ilustrare clară a cantității de biocombustibil din amestecul carburant.
Joi, 19 Iulie 2018 | Intern

Supraacciza la carburanți ar putea fi eliminată: "Efectul pozitiv ar fi pentru populație"

Ministrul Finanțelor susține că analizează posibilitatea de a renunța la supraacciza pentru carburanți care a fost introdusă gradual începând din luna septembrie a anului trecut.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Industrie

Audi vrea să lase Dieselgate în urmă: germanii vor produce de anul viitor motorină din energie hidraulică

Audi intenționează să producă anul viitor motorină provenită din energie hidraulică, după ce în cadrul unui proiect anterior a folosit energia solară în același scop.
Joi, 31 August 2017 | Intern

Prețul carburanților va crește cu 0.32 lei pe litru după 1 octombrie: reintroducerea supraaccizei a fost aprobată

Prețul tuturor tipurilor de carburanți va crește cu 0.16 lei pe litru din 15 septembrie și cu încă 0.16 lei pe litru începând din 1 octombrie. În total, vom plăti la pompa cu 0.32 lei pe litru mai mult.
Marti, 08 August 2017 | Intern

Faceți plinul luna asta: guvernul crește din nou accizele pentru carburanți de la 1 septembrie

Accizele pentru carburanți se vor mări semnificativ de la 1 septembrie, astfel că prețul final benzinei și al motorinei va crește cu circa 0.45 lei pe litru.
Vineri, 28 Octombrie 2016 | Intern

Raport surprinzător: România are preţuri mai mici la carburanţi decât în UE, pentru că taxele sunt relativ scăzute

Preţurile la carburanţi sunt mai mici în România decât media din Uniunea Europeană, element explicat prin taxele relativ scăzute, în ciuda faptului că benzina şi motorina sunt de fapt mai scumpe decât în blocul comunitar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Intern

Carburanţii se vor ieftini cu aproape 9% până la jumătatea anului 2016

Benzinăriile vor scădea preţul la pompă cu aproape 9% până la jumătatea lui 2016, însă reducerea se va tempera în a doua parte a anului viitor, potrivit unei prognoze realizate de Banca Naţională a României.
Luni, 31 Martie 2014 | Intern

Acciza pentru carburanţi: o analiză ne arată că vom cheltui în medie cu 450 lei în plus pe an

De mâine, 1 aprilie, se va aplica acciza pentru carburanţi. Vom plăti mai mult pentru benzină şi motorină, iar un studiu ne arată că românii vor parcurge, în medie, cu 1.100 kilometri mai puţin pe an.
Luni, 02 August 2010 | Intern

Rompetrol: "Motorina ar putea ajunge la 6.6 lei litrul în 2011"

Vicepreşedintele Rompetrol estimează că motorina ar putea ajunge chiar la 6.6 lei litrul dacă barilul de petrol va urca la 150 de dolari. Săptămâna trecută, barilul de petrol costa 77 de dolari, iar preţul motorinei eFix era de 4.75 RON pe litru.
Luni, 27 Aprilie 2009 | Mediu

Norvegia interzice benzina si dieselul in 2015?

Partidul Socialist din Norvegia a prezentat un proiect care propune ca masinile noi pe benzina si motorina sa nu mai poata fi vandute incepand cu 2015.
Joi, 09 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: Audi isi promoveaza ultima creatie in motorsport - R15 TDI

Audi a publicat zilele acestea un video de promovare al noului R15 TDI, modelul cu care nemtii vor alerga in aceasta vara la Le Mans.
Joi, 19 Martie 2009 | Intern

Petrom majoreaza pretul benzinei cu sapte bani pe litru

Petrom a majorat de astazi preturile de referinta la benzina cu sapte bani pe litru, in timp ce pretul de referinta la motorinei a ramas acelasi.
Marti, 13 Ianuarie 2009 | Economic

Petrolul a ajuns la 38 de dolari pe baril. Scade pretul combustibilului?

Pretul de pompa al benzinei si motorinei ar putea sa scada abrupt in urmatoarea perioada: barilul de petrol costa 38 de dolari, dar ar putea ajunge la 30.
Joi, 01 Ianuarie 2009 | Intern

Motorina va fi mai scumpa decat benzina si in 2009

Motorina va continua sa fie mai scumpa decat benzina si in decursul acestui an, din cauza majorarii accizei pentru aceasta.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Mercedes-Benz, TDI, motorsport, mediu, pret, benzina, Norvegia, taxa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru