OMV

Miercuri, 03 Ianuarie | Intern

OMV Petrom va cumpăra cea mai mare rețea de stații pentru mașini electrice din România: Renovatio

OMV Petrom a anunțat oficial că va prelua, în acest an, compania Renovatio Asset Management, cea mai mare rețea de încărcare pentru mașini electrice din România. De asemenea, compania petrolieră va achiziționa și 50% din acțiunile Electrocentrale Borzești, cel mai mare proiect de energie eoliană din țara noastră.
Marti, 11 Mai 2021 | Intern

Benzinăriile OMV și Petrom vor avea 40 de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice până în 2022

OMV Petrom și Renovatio, operatorul celei mai mari rețele de stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice din România, vor instala, până la sfârșitul anului 2022, cel puțin 40 de stații de reîncărcare rapidă și ultra rapidă în stațiile OMV și Petrom din România.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Intern

Rețeaua Enel X se extinde în România: 10 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice vor fi instalate în benzinării OMV și Petrom

Enel X a anunțat că va instala 10 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice în benzinării OMV și Petrom din estul, centrul și vestul țării. Noile stații vor acoperi o distanță de circa 380 de kilometri.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Intern

Prima benzinărie din România cu staţie de încărcare pentru maşini electrice: preţul este de 1 leu/kWh, un plin costă câteva zeci de lei

OMV Petrom şi Electrica au inaugurat prima staţie de încărcare pentru maşini electrice disponibilă în cadrul unei benzinării. Preţul încărcării este de 1 leu kW/h, astfel că un plin de energie costă câteva zeci de lei.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Intern

Consiliul Concurenţei amendează companiile petroliere din România cu 205 milioane de euro

În urma unei investigaţii vizând piaţa carburanţilor din ţară, Consiliul Concurenţei a anunţat că va amenda companiile petroliere importante din România cu 3% din cifra de afaceri.

Tag-uri similare

amenzi, rompetrol, benzinarii, Petrom, Consiliul Concurentei, OMV, Agip, amenda Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru