Consiliul Concurentei

Miercuri, 03 Februarie 2021 | Intern

Consiliul Concurenţei: “Preţurile poliţelor RCA ar putea creşte, după ce decontarea directă va fi obligatorie”

Preţurile poliţelor RCA ar putea creşte, după ce decontarea directă va fi obligatorie, potrivit declarațiilor făcute de preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.
Joi, 06 August 2020 | Intern

Anchetă pe piața service-urilor auto: Consiliul Concurentei suspectează înțelegeri pentru prețurile reparațiilor și pieselor

Consiliul Concurenței a început o anchetă pe piața service-urilor auto pe baza unor suspiciuni că acestea au înțelegeri prin care au stabilit anumite prețuri pentru reparații și piese.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Intern

Consiliul Concurenței: “În ultima perioadă, România este din nou sub media europeană la preţul benzinei şi motorinei”

În ultima perioadă, România este din nou sub media europeană la preţul benzinei şi motorinei, după cum a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. Acesta susține că scăderea prețurilor la carburanți ar putea fi asigurată și de "Monitorul Preţurilor pentru Carburanţi", care conţine informaţii despre tarifele practicate în marile lanţuri de benzinării din România și care a strâns peste 1,3 milioane de accesări de când a fost lansat.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Intern

Nouă companii de asigurări RCA au format un cartel pentru creșterea prețurilor între 2012-2016: amenzi de 53 de milioane de euro

Consiliul Concurenței a stabilit că nouă companii de asigurări au format un cartel prin care au crescut artificial prețurile polițelor RCA în perioada 2012-2016. Companiile au fost amendate cu 53 de milioane de euro.
Miercuri, 29 Martie 2017 | Intern

Dealerii Dacia și Renault, investigați de Consiliul Concurenței: suspiciuni pentru înțelegeri la prețurile pieselor de schimb și manoperei

Consiliul Concurenței a început o investigație împotriva dealerilor Dacia și Renault după ce a primit plângeri de la compania de asigurări Asirom că aceștia s-au înțeles pentru stabilirea unor prețuri mai mari la piesele de schimb și manopera.
Marti, 21 Februarie 2017 | Intern

Consiliul Concurenţei investighează piaţa carburanţilor: "Este surprinzător că preţurile fără taxe au crescut peste media din UE"

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa carburanţilor, întrucât preţurile fără taxe au depăşit în mod "surprinzător" preţurile medii din Uniunea Europeană.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Intern

Consiliul Concurenţei amendează companiile petroliere din România cu 205 milioane de euro

În urma unei investigaţii vizând piaţa carburanţilor din ţară, Consiliul Concurenţei a anunţat că va amenda companiile petroliere importante din România cu 3% din cifra de afaceri.

Tag-uri similare

amenzi, rompetrol, benzinarii, Petrom, Consiliul Concurentei, OMV, Agip, amenda Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru