Opel ecorsa

Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Acesta este noul Opel Corsa: a șasea generație a modelului de clasă mică, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Opel Corsa va debuta în 4 iunie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet de un forum din Franța. Vedeta acestei galerii este versiunea electrică eCorsa.
Sambata, 11 Mai 2019 | Modele noi

Noua generație Opel Corsa va fi prezentată în 4 iunie: "Versiunea electrică eCorsa va avea un preț atractiv"

Noua generație Opel Corsa va avea premiera mondială în 4 iunie, iar versiunea electrică eCorsa va putea fi comandată din aceeași zi la un "preț atractiv".
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini sub camuflaj cu noua generație Opel Corsa: vânzările încep în vară inclusiv pentru versiunea electrică

Opel a publicat primele imagini cu noua generație Corsa în urma testelor efectuate în Suedia și Germania. Comenzile pentru hatchback încep în vara inclusiv pentru versiunea electrică, iar livrările vor demara în toamnă.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Opel Corsa: modelul de segment B va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

Opel a publicat primul teaser cu viitorul Corsa. Nemții prezintă forma farurilor modelului de segment B și anunță posibilitatea configurării acestora cu tehnologia IntelliLux LED Matrix.
Duminica, 05 August 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Opel Corsa: filozofie nouă de design și interior modern. În 2020 apare și o versiune electrică

Noua generație Opel Corsa va fi lansată în 2019. Nemții vor renunța la versiunea cu trei uși, dar promit o filozofie nouă de design și un interior modern cu elemente preluate din gama grupului PSA. eCorsa, versiunea electrică a hatchback-ului de clasă mică, debutează în 2020.
Marti, 12 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Opel eCorsa: versiunea electrică a modelului subcompact debutează în 2020

Noua generație Opel Corsa va debuta în 2019, iar din 2020, constructorul din Russelsheim pregătește și o versiune 100% electrică. Numele ales de Opel este eCorsa, iar modelul va fi produs în cadrul uzinei din Zaragoza, Spania.

Tag-uri similare

Opel, Opel Corsa, opel ecorsa, ecorsa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru