Opel Karl

Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Modele noi

Opel va lansa 8 modele noi și actualizări până în 2020: Adam, Cascada și Karl vor fi eliminate din gamă

Opel va lansa 8 modele noi și actualizări până la sfârșitul anului 2020, în timp ce Adam, Cascada și Karl vor fi eliminate din gamă la finalul anului viitor.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Luni, 12 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Opel are Stepway-ul său: Karl îmbracă haine de SUV în versiunea Rocks

Opel a lansat Karl Rocks, o versiune ceva mai curajoasă a modelului său urban. Este aceeași rețetă pe care a folosit-o și Dacia cu gama Stepway. Karl Rocks vine cu un design nou și cu elemente ce îl fac să semene cu un SUV.
Miercuri, 19 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Opel Karl ecoFLEX: motor de 75 CP și consum de 4.1 litri la sută

Opel a anunțat specificațiile variantei ecoFLEX a lui Karl, modelul de oraș care îl înlocuiește pe Agila. Versiunea ecologică a modelului german anunță un consum mixt de 4.1 litri la sută și emisii CO2 de 94 de grame pe kilometru.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Opel Karl: imagini și detalii oficiale cu înlocuitorul lui Agila, așteptat să coste sub 10.000 de euro (update foto, info)

Cu un preț de pornire estimat la sub 10.000 de euro, noul Opel Karl promite să fie cel mai ieftin produs din oferta germanilor. Va oferi spațiu pentru cinci pasageri și un motor pe benzină cu trei cilindri.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel pregătește o versiune electrică a lui Karl, cel mai nou model de oraș din gama proprie

Karl, modelul de segment mini pe care Opel îl va lansa în acest an, va avea o versiune full-electrică dedicată celor care vor să scape de emisii și de benzinării. Autonomia propusă de Karl EV va fi de circa 150 de kilometri.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl, înlocuitorul vechiului Agila, se va lansa în martie 2015

Opel lucrează la un înlocuitor pentru vechiul Agila. Cei care îşi vor dori un mini MPV german construit la Russelsheim vor fi nevoiţi să aştepte până în martie 2015, atunci când noul Karl va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.

Tag-uri similare

Opel, Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, noutati Opel, Opel Adam, vanzari Opel, Geneva 2015, poze Opel, Adam, Salonul Auto Geneva 2015
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru