Parcare Automată

Joi, 12 Noiembrie 2020 | Tehnologie

Volkswagen introduce parcarea autonomă pentru Touareg: funcția, disponibilă printr-o aplicație de smartphone

Volkswagen Touareg a primit o funcție prin care poate fi parcat în mod autonom. Șoferul poate rămâne la volan sau poate ieși din mașină, caz în care trimite instrucțiuni printr-o aplicație de smartphone.
Miercuri, 26 August 2015 | Tehnologie

Studiu JD Power: şoferii apelează rar sau deloc la tehnologiile noi de pe maşinile lor

Un nou studiu realizat de JD Power arată că producătorii de automobile investesc miliarde de euro în noi tehnologii care ajung să nu fie folosite niciodate de clienții mașinilor echipate cu acestea.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | Tehnologie

Volkswagen testează o tehnologie prin care mașinile își vor căuta singure loc de parcare

Volkswagen a anunțat implicarea sa în proiectul V-Charge. Acesta înglobează o tehnologie care le va permite mașinilor să se parcheze singure în parcările multietajate, iar vehiculele electrice vor fi puse automat la încărcat.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Modele noi

Audi pregăteşte un A8 capabil să se conducă singur la viteze de până la 60 km/h

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat într-un interviu faptul că marca lucrează la un A8 capabil de conducere autonomă la viteze de până la 60 km/h pe care îl vor prezenta până în 2016.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Tehnologie

Lista tehnologiilor de siguranţă pe care le va oferi viitorul Mercedes S-Klasse

Noua generaţie a modelului Mercedes S-Klasse va oferi tehnologii de siguranţă inovatoare sau îmbunătăţite. Lista lor poate fi consultată mai jos.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes S-Klasse, Parcare Automată, Attention Assist, viitorul Mercedes S-Klasse, Distronic Plus, Traffic Sign Recognition, Crossing Traffic Braking Assistance, Iluminarea LED, Rear Impact Avoiding
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru