Parcare neregulamentara

Marti, 10 Decembrie 2019 | Intern

Proiect de lege: polițiștii ar putea dispune ridicarea mașinilor parcate pe trotuar sau pe orice alte spații

Poliția rutieră va putea dispune ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe trotuar sau pe alte spații, dacă împiedică traficul sau pun în pericol participanții la trafic, potrivit unui proiect de lege adoptat de comisia de specialitate și care urmează să primească votul final în Camera Deputaților.
Joi, 27 Iunie 2019 | Intern

Primăria Capitalei a aprobat ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București: șoferii vor plăti cel puțin 500 de lei pentru recuperarea mașinilor

Primăria Capitalei a aprobat proiectul care prevede ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București, iar șoferii vor plăti cel puțin 500 de lei pentru recuperarea mașinilor. Regulamentul se va aplica din 26 iulie.
Luni, 24 Iunie 2019 | Intern

Amenzile pentru parcarea neregulamentară în București ar putea fi aprobate pe 26 iunie: 500 de lei dacă mașina este ridicată și stă o zi în depozit

Primăria București a propus ca amenzile privind mașinile parcate neregulamentar în Capitală să fie votate în ședința Consiliului General din 26 iunie. În cazul unui autoturism, amenda propusă ajunge la 500 de lei dacă mașina este ridicată și stă o zi într-un depozit.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Intern

Primăria Capitalei vrea să ridice mașinile parcate neregulamentar: proprietarii vor plăti cel puțin 500 de lei pentru recuperarea lor

Primăria Capitalei intenționează să ridice toate mașinile parcate neregulamentar pe drumurile publice. Tariful de ridicare va fi de 200 de lei, la care se adaugă tariful de transport de 150 de lei și tariful de depozitare de 150 de lei pe zi.
Marti, 04 Aprilie 2017 | Intern

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar poate începe: în sectorul 4, costul total suportat de proprietar este de 150 de lei

Ridicarea și transportul mașinilor parcate neregulamentar în sectorul 4 va costa 150 de lei, însă depozitarea nu va fi taxată în niciun fel.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Intern

Se schimbă regulile pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar: Măsuri dure pentru fluidizarea traficului

Maşinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate pe baza unor condiţii menţionate explicit, în timp ce bicicliştii vor fi obligaţi să poarte căşti de protecţie, potrivit unui proiect care va fi aprobat în scurt timp.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | O lume nebuna

Amendă de 32.000 de euro pentru o parcare ilegală în anul 208 a.d

Pare greu de crezut, însă o italiancă a fost amendată cu 32.000 de euro pentru că şi-a parcat maşina neregulamentar în urmă cu... 2000 de ani.

Tag-uri similare

amenda, parcare neregulamentara, amenda parcare, amenda gresita, amenda uriasa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru