Pick-up Mercedes

Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Modele noi

Mercedes nu se joacă cu designul: aproape toate elementele conceptului Clasa X vor fi păstrate pe versiunea de serie a pick-up-ului

Mercedes a dezvăluit că aproape toate elementele de design exterior şi interior ale conceptului Clasa X vor fi menţinute şi pe versiunea de serie a pick-up-ului: "Maşina va fi peste tot ce au rivalii noştri".
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Concepte

Navara pe dedesubt, Mercedes deasupra: noul Mercedes-Benz Clasa X Concept anunță primul pick-up premium eurpean cu capacitate de o tonă

Mercedes-Benz ne face cunoștință cu viitorul său pick-up cu capacitate de o tonă în benă, primul model de acest tip de segment premium european. Numele său va fi Clasa X și va fi produs pe platforma lui Nissan Navara, urmând să ofere însă o experiență premium tipică mărcii germane.
Marti, 15 Martie 2016 | Modele noi

Primul pick-up Mercedes este aproape: noul Clasa X va fi prefaţat de un concept prezentat în septembrie

Mercedes va prezenta la Salonul Auto de la Paris un concept pentru primul său pick-up, despre care se vehiculează că va fi numit Clasa X, va avea motorul diesel de 2.3 litri al lui Nissan Navara şi va fi lansat în 2017.
Luni, 09 Martie 2015 | Industrie

Mercedes-Benz a vândut toate exemplarele G63 AMG 6x6 disponibile

Al doilea cel mai scump model din oferta Mercedes-Benz, G63 AMG 6x6, a fost scos din ofertă după puţin peste 100 de exemplare vândute pentru a-i păstra exclusivitatea.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, vanzari Mercedes, pick-up Mercedes, AMG 6x6, G63 6x6, G63 AMG 6x6, Mercedes-Benz G63 AMG 6x6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru