Planuri

Joi, 04 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault vrea o mașină electrică de mărimea lui Megane: “Clienții din segmentul compact au nevoie de mai multă autonomie”

O mașină electrică de dimensiunile modelului Megane este esențială pentru planurile Renault de creștere pe acest segment în Europa, potrivit unui anunț făcut de Gilles Normand, directorul diviziei de vehicule electrice în cadrul constructorului francez.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Germania vrea un milion de mașini electrice pe străzi până în 2022: schemă de sprijin din partea autorităților și a industriei auto

Germania și-a propus să atingă un număr de un milion de mașini electrice pe străzile publice până în 2022, se arată într-un plan al guvernului. Nemții ajută vânzările de electrice printr-un program financiar susținut de autorități și industria auto.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Șeful Opel are planuri mari: “Ne dorim să creștem în afara Europei, vrem să vindem mașini electrice în China”

Opel vrea să devină un constructor profitabil, care să aibă și o prezență însemnată în afara Europei, potrivit planului de bătaie anunțat de șeful Michael Lohscheller. Pe termen lung, acesta vrea ca Opel să vândă mașini electrice în China, după ce situația financiară va fi una de “succes”.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Peugeot: “Tranziția către mașinile electrice este foarte stresantă pentru toată lumea, nimeni nu știe cum va evolua”

Șeful Peugeot, Jean-Philippe Imparato, a declarat că tranziția către mașinile electrice este foarte stresantă pentru toată lumea, soluția simplă fiind ca fiecare model să fie oferit cu cel puțin o versiune “electrificată”.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Industrie

Cadillac are planuri mari pentru Europa: americanii vor să atace piața cu mai multe modele electrice

Compania americană Cadillac pregătește o strategie pe termen lung pentru relansarea brandului la nivel global. Constructorul plănuiește să atace și piața europeană, urmând să se concentreze pe lansarea unor modele electrice în viitor.

Tag-uri similare

Europa, Cadillac, modele electrice, planuri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru