Policolor

Marti, 29 Octombrie 2019 | Intern

Vopsitorul anului în România: bucureșteanul Adrian Marius Dumitrescu a câștigat competiția organizată de Policolor

234 de vopsitori auto din toată țara s-au luptat să intre în marea finală Vopsitorul anului în România, competiție care a avut loc vineri în București. 10 vopsitori echipați în combinezoane, cu măștile de protecție pe fată s-au străduit să mixeze o vopsea specială, să o aplice corect, să mânuiască cele mai bune pistoale de vopsit pentru a-și demonstra abilitățile și cunoștințele.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Reportaj

Reportaj: Chimia suprafeţei perfecte

Am petrecut o zi în mijlocul vopselelor Klar Professional pentru a învăţa pe pielea noastră ce înseamnă meseria de vopsitor auto. Una mult mai dificilă decât pare la prima vedere.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Intern

Klar Professional a împlinit 10 ani pe piaţa vopselelor auto

Producătorul autohton de vopsele şi lacuri auto Klar Professional a împlinit 10 ani de activitate şi marchează acest lucru prin obţinierea certificării din partea institutului german iLP Forschungs Lacke und Farben.
Marti, 11 Iunie 2013 | Motorsport

REPORTAJ: Raliul Deltei 2013 şi Cupa Dacia Klar

Raliul Deltei a revenit în calendarul competiţional intern după o pauză de 20 de ani. Am avut ocazia să fim martorii acestei reveniri prin prisma unui eveniment de presă interesant.

Tag-uri similare

Raliul Sibiului, Francois Delecour, ERC, Raliul Deltei, George Grigorescu, Klar Professional, Policolor, Klar, Cupa Dacia, Delta Rally
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru