Primul semestru

Luni, 03 August 2020 | Industrie

Skoda a raportat o scădere de 31% a livrărilor în prima jumătate a anului: 426.700 de unități au ajuns la clienți

Skoda a livrat 426.700 de mașini în prima jumătate a anului, în scădere cu 31% față de aceeași perioadă din 2019. Constructorul din Mlada Boleslav estimează că piețele globale se vor stabiliza în următoarele luni.
Marti, 21 Iulie 2020 | Industrie

Volvo a înregistrat pierderi de 96 de milioane de euro în primul semestru: “Ne așteptăm la o revenire puternică în partea a doua a anului”

Volvo a raportat pierderi de circa 96 de milioane de euro în primul semestru, pe fondul pandemiei, însă constructorul este optimist că va avea o “revenire puternică” în a doua jumătate a lui 2020. În primele 6 luni, vânzările Volvo au scăzut cu aproximativ 21%.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Grupul PSA a vândut un milion de mașini în primul semestru: scăderi de peste 40% pentru Peugeot, Citroen, DS și Opel

Vânzările grupului PSA au ajuns la un total de circa un milion de mașini în primul semestru, cu 45% mai puțin față de aceeași perioadă din 2019, pe fondul pandemiei. Brandurile Peugeot, Citroen, DS și Opel au avut scăderi ale vânzărilor de cel puțin 40% pe primele 6 luni.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Economic

Profitul și veniturile grupului Renault au scăzut în prima jumătate din 2019: francezii dau vina pe cererea scăzută și pe scandalul Carlos Ghosn

Grupul Renault a avut un profit de 1.6 miliarde de euro în prima parte a anului, cu 13% mai mic față de aceeași perioadă din 2018. Veniturile au fost și ele în scădere, motivele invocate de francezi fiind cererea scăzută de pe mai multe piețe, precum și scandalul în care a fost implicat Carlos Ghosn, fostul șef al companiei.
Joi, 02 August 2018 | Economic

Grupul Volkswagen, profit pe primul semestru în ciuda amenzilor din scandalul Dieselgate: “Avem mari provocări în față, în special trecerea la WLTP”

Grupul Volkswagen a rămas pe profit în primul semestru din 2018, cu creșteri consistente ale veniturilor și vânzărilor, în ciuda amenzilor de circa 1.6 miliarde de euro ca urmare a scandalului Dieselgate.

Tag-uri similare

Volkswagen, dieselgate, profit, amenzi, scandal, primul semestru
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru