Range Rover Evoque

Marti, 20 August 2013 | Modele noi

Range Rover Evoque primeşte o transmisie automată cu nouă trepte

Range Rover va actualiza gama Evoque odată cu generaţia 2014 a modelului. Aceasta va primi o transmisie automată cu nouă trepte, noi modele de jante şi noi culori la interior.
Joi, 04 Iulie 2013 | Autoipoteze

Volvo vrea să creeze un rival pentru Evoque

Volvo ar putea să lanseze un model numit XC40, anunţă englezii de la Autocar. În lipsa unei platforme potrivite, modelul va debuta abia peste cinci ani.
Vineri, 24 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Automarket revine astăzi cu noi propuneri de tuning pentru săptămâna care a trecut. Îşi fac apariţia mai multe modele Range rover, Ferrari 458 Italia Spider şi chiar Volkswagen Golf 7 GTD.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Land Rover ar putea construi un SUV mai mic decât Evoque

Englezii de la Land Rover se gândesc să abordeze nişa SUV-urilor de segment B, din ce în ce mai populară. Propunerea lor ar viza un frate mai mic al lui Evoque, care să fie mai accesibil şi cu 30 de centimetri mai scurt.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Modele noi

Land Rover nu va construi un Range Rover Evoque decapotabil

Land rover a decis să o variantă decapotabilă a actualului Range rover Evoque nu este o soluţie viabilă din punct de vedere financiar. Va exista însă un Evoque cu acoperiş panoramic, acţionat electric.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Modele noi

Range Rover Evoque va primi mai multe facelift-uri în următorii ani

Range Rover Evoque, SUV-ul de succes al mărcii britanice, va adopta o strategie diferită de actualizări pentru a nu schimba dramatic aspectul exterior printr-un facelift la jumătatea ciclului de viaţă.
Luni, 11 Martie 2013 | Modele noi

Land Rover vrea să mărească posibilităţile de personalizare în gama Evoque

Gama Range Rover Evoque va primi mai multe posibilităţi de personalizare, anunţă reprezentanţii mărcii. Primul pas: studierea ofertei tunerilor.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai economice SUV-uri vândute în România

Un SUV este bun la casa omului. Mai ales atunci când vine iarna sau creşte familia. Dar, ca să nu dăm o gaură prea mare în bugetul familiei, am vrut să vedem care sunt cele mai economice SUV-uri de pe piaţă.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche Macan va avea un design inspirat din cel al lui Evoque

Porsche a decis să modifice design-ul lui Macan după apariţia pe piaţă a lui Range Rover Evoque, anunţă Automotive News. În ciuda inspiraţiei venite de la modelul britanic, Macan nu va fi o copie de Evoque, spun reprezentanţii mărcii.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Intern

Range Rover şi revista românească Cæsar au creat o ediţie limitată Evoque

După revista Vogue, o publicaţie românească, Cæsar, reuşeşte să îşi asocieze numele cu celebrului crossover britanic de lux Range Rover Evoque. Englezii şi românii au creat o ediţie limitată de 9 exemplare.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Modele noi

OFICIAL: Lista celor 16 SUV-uri pe care Land Rover le pregăteşte până în 2020

Land Rover va avea o gamă compusă din 16 modele până la sfârşitul acestui deceniu. Toate vor fi SUV-uri încadrate în trei categorii: Utilitare, de Recreere şi de Lux.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Modele noi

Land Rover promite 16 modele noi până în 2020

Land Rover promite 16 modele noi până la finalul deceniului. În tot acest timp, gama sa de modele se va împărţi în SUV-uri de lux, SUV-uri de recreere şi SUV-uri utilitare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Septembrie 2012 | Modele noi

Designerul Land Rover: ”Ne dorim un SUV mai mic decât Evoque”

Oficialii Land Rover se gândesc să exploateze mai bine segmentul SUV-urilor mici şi plănuiesc un model poziţionat sub actualul Evoque.
Vineri, 06 Iulie 2012 | Industrie

Range Rover a sărbătorit un an de la lansarea lui Evoque

80.000 de unităţi. Aceasta este cifra excelentă a vânzărilor Evoque la doar un an de la începerea producţiei SUV-ului premium britanic.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | General

TOP 10: Cele mai bune interioare auto din SUA

Publicaţia americană Wards Auto a întocmit un top al celor mai bune interioare auto. Printre cei 10 câştigători se numără Audi A7, Chevrolet Aveo, Dodge Dart, Mazda MX-5 şi Volkswagen Beetle.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Range Rover Evoque by Victoria Beckham: ediţie specială de design

Land Rover a prezentat astăzi o ediţie specială a lui Range Rover Evoque. Aceasta poartă semnătura artistei şi designerului vestimentar britanic Victoria Beckham.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Premii auto

OFICIAL: Range Rover Evoque este Maşina Anului pentru Femei

Cele 17 membre ale juriului Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) au decis: Range Rover Evoque este câştigătorul ediţiei 2012.
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | Tuning

Loder1899 a dezvoltat un pachet pentru Range Rover Evoque

Germanii de la Loder1899 au dezvoltat un pachet de modificări pentru Range Rover Evoque. SUV-ul englezesc primeşte un kit estetic alături de un plus de putere pentru motorul SD4.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | Premii auto

OFICIAL: Volkswagen Up! a câştigat World Car of the Year 2012

Cei 65 de membri ai juriului World Car of the Year au decis: Volkswagen Up! este maşina care câştigă premiul în 2012. La categoria performanţe a câştigat Porsche 911, iar cel mai bun design a fost luat de Range Rover Evoque.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Modele noi

Land Rover: Vrem să ne mărim gama şi să intrăm pe segmente noi

Directorul departamentului de design Land Rover a anunţat că marca britanică doreşte să abordeze segmente noi. Declaraţia sa a readus la viaţă speculaţiile privind versiunea cu şapte locuri a lui Range Rover Sport.

Tag-uri similare

Range Rover Evoque, Evoque, Land Rover Evoque
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru