Feedback

Renault Megane RS Trophy

Vineri, 05 Iulie | Modele noi

Informații noi despre Renault Megane RS Trophy-R: transmisie manuală cu șase trepte și 0-100 km/h în 5.4 secunde

Renault a publicat informații noi referitoare la versiunea Megane RS Trophy-R. Cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring va fi produs în doar 500 de unități și va oferi 300 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.4 secunde, iar viteza maximă este de 262 km/h.
Miercuri, 22 Mai | Modele noi

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring: Hot Hatch-ul francez cu 300 CP va fi produs într-o ediție limitată

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele de serie cu roți motrice față. Hot Hatch-ul francezilor a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 40.1 secunde.
Joi, 19 Iulie 2018 | PARIS 2018

Renault a prezentat noul Megane RS Trophy: transmisie manuală sau automată pentru Hot Hatch-ul de 300 de cai putere

Noul Renault Megane RS Trophy promite 300 de cai putere și 420 Nm pe versiunea echipată cu transmisia EDC. Hot Hatch-ul constructorului francez integrează un diferențial Torsen, o suspensie mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Reportaj

O săptămână cu Renault Megane RS Trophy prin Bucureşti: cu bune şi cu rele

Am petrecut o săptămână alături de Renault Megane RS Trophy în Bucureşti, cel mai puternic model din oferta francezilor. În materialul următor vă prezentăm experienţa noastră.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Renault anunţă un nou model RS Trophy, cu ajutorul unui teaser oficial

Cu numai câteva zile înainte de Geneva, Renault a publicat un prim teaser al surprizei pe care o pregătea pentru salonul elveţian. Este vorba despre un nou model RS Trophy, cel mai probabil bazat pe Clio RS.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Renault Megane RS Trophy, versiune de 265 cai putere

Renault a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Megane RS Trophy, o primă extensie a hatchback-ului de performanţă.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru