Renault Megane RS Trophy

Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Duminica, 11 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transrarău și Pasul Tihuța - între Bucovina și Transilvania

A treia zi a fost o etapă plină ce a dus caravana #RomanianRoads din inima Bucovinei în Transilvania. Am explorat noua șosea montană Transrarău, dar și celebrul Pas Tihuța.
Vineri, 09 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Cheile Dobrogei, cea mai frumoasă șosea de pe fundul mării

Prima zi din #RomanianRoads by Michelin ne-a adus pe șoselele spectaculoase croite în Cheile Dobrogei, pe fundul vechii mări Thetis. Amiaza ne-a servit o porție de cultură lipovenească pe malul Lacului Razim.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Modele noi

Informații noi despre Renault Megane RS Trophy-R: transmisie manuală cu șase trepte și 0-100 km/h în 5.4 secunde

Renault a publicat informații noi referitoare la versiunea Megane RS Trophy-R. Cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring va fi produs în doar 500 de unități și va oferi 300 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.4 secunde, iar viteza maximă este de 262 km/h.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring: Hot Hatch-ul francez cu 300 CP va fi produs într-o ediție limitată

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele de serie cu roți motrice față. Hot Hatch-ul francezilor a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 40.1 secunde.
Joi, 19 Iulie 2018 | PARIS 2018

Renault a prezentat noul Megane RS Trophy: transmisie manuală sau automată pentru Hot Hatch-ul de 300 de cai putere

Noul Renault Megane RS Trophy promite 300 de cai putere și 420 Nm pe versiunea echipată cu transmisia EDC. Hot Hatch-ul constructorului francez integrează un diferențial Torsen, o suspensie mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Reportaj

O săptămână cu Renault Megane RS Trophy prin Bucureşti: cu bune şi cu rele

Am petrecut o săptămână alături de Renault Megane RS Trophy în Bucureşti, cel mai puternic model din oferta francezilor. În materialul următor vă prezentăm experienţa noastră.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Renault anunţă un nou model RS Trophy, cu ajutorul unui teaser oficial

Cu numai câteva zile înainte de Geneva, Renault a publicat un prim teaser al surprizei pe care o pregătea pentru salonul elveţian. Este vorba despre un nou model RS Trophy, cel mai probabil bazat pe Clio RS.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Renault Megane RS Trophy, versiune de 265 cai putere

Renault a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Megane RS Trophy, o primă extensie a hatchback-ului de performanţă.

Tag-uri similare

Renault Megane RS, Renault Megane RS Trophy, Casiopee Grey, Etoile Black, Glacier White, Megane Renaultsport 250, Sirius Yellow
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru