Salonul Auto de la Geneva 2015

Renault anunţă un nou model RS Trophy, cu ajutorul unui teaser oficial

Publicat Marti, 24.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 4
Renault anunţă un nou model RS Trophy, cu ajutorul unui teaser oficial - Poza 1
Cu numai câteva zile înainte de Geneva, Renault a publicat un prim teaser al surprizei pe care o pregătea pentru salonul elveţian. Este vorba despre un nou model RS Trophy, cel mai probabil bazat pe Clio RS.

Deşi a anunţat deja noul Kadjar, primul crossover compact din istoria companiei, Renault a mai pregătit o surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva. Este vorba despre un model sportiv, anticipat de o imagine de tip teaser, care trădează jante din aliaj, vopsită în două tonuri de culoare şi inscripţionată cu logo-ul diviziei sportive RS.

În imaginea oficială, Renault anunţă că surpriza de la Geneva este un nou model RS Trophy. În condiţiile în care pe piaţă există deja un Renault Megane RS Trophy, candidatul viabil ar fi actualul Clio RS.

Mai multe publicaţii de specialitate s-au grăbit să anticipeze o serie de modificări importante pentru actualul Clio RS. Printre ele s-ar număra şi introducerea unei cutii manuale, cerută de puriştii brandului. Pe lângă înlocuirea transmisiei, Clio RS ar urma să beneficieze şi de câţiva cai putere în plus, de un şasiu mai rigid şi de un nou set de frâne.

Informaţiile oficiale şi o galerie foto completă vor fi disponibile în prima zi a Salonului de la Geneva.


Comentarii (4)

  • si daca e Twingo? :)
    6 2
  • someone
    @ vianu : ar fi mortal un twingo RS, avand invedere motorul si tractiunea spate. mai ales ca si brabus va prezenta la geneva smartul "dopat".
    3 1
  • @someone....da, va fi "rupere de nouri" o buburuza dopata :)
    2 0
  • someone
    @ vianu : stii care e partea buna cu brabus? avand in vedere ce motor are smartul sub capota, inseamna ca brabus poate tuna si loganul si sandero :)))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru