Restrictii

Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Frankfurt va introduce restricții pentru motoarele diesel în centrul orașului: mașinile Euro 4 și mai vechi vor fi interzise din februarie 2019

Autoritățile din Frankfurt trebuie să interzică circulația anumitor mașini diesel și pe benzină în centrul orașului începând cu luna februarie 2019, cu scopul reducerii poluării, potrivit deciziei unei instanțe din Germania. La început, vor fi interzise mașinile diesel Euro 4 și mai vechi, precum și motoarele pe benzină Euro 1 și 2.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Industrie

China ridică restricțiile pentru constructorii străini: Mercedes, Audi sau BMW vor putea să se dezvolte fără obligații față de companiile locale

Guvernul chinez a anunțat că va elimina restricțiile pentru constructorii auto străini, începând cu anul 2022. La ora actuală, producătorii precum Mercedes, Audi sau BMW trebuie să formeze joint-venture-uri cu parteneri chinezi ca să aibă acces la cea mai mare piață auto din lume.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Industrie

Hamburg este primul oraș german care anunță restricții pentru motoarele diesel: “Vom lua măsuri imediate pentru combaterea poluării”

Autoritățile din Hamburg au anunțat că vor începe să implementeze restricții pentru motoarele diesel, după ce justiția germană a permis orașelor să interzică individual aceste mașini.
Vineri, 03 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Sfaturi pentru cei care merg cu 300 km/h pe Autobahn

Autostrazile germane pe care nu se aplica restrictii de viteza sunt o tentatie pentru toti vitezomanii. O viteza de 300 de km/h pe Autobahn este insa doar pentru cei experimentati.

Tag-uri similare

viteza, Autobahn, limita, restrictii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru