Ridicare masini

Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Intern

Poliția Locală va avea dreptul de a ridica mașinile parcate pe domeniul public: legea a fost adoptată de Parlament

Poliția Locală va avea posibilitatea de a ridica mașinile parcate neregulamentar pe domeniul public, potrivit unei legi care a fost adoptată de Parlament. Pentru a intra în vigoare, legea trebuie promulgată de președinte.
Joi, 04 Iunie 2020 | Intern

Proiect aprobat: perioada în care o mașină poate fi "abandonată" în parcările publice, redusă de la un an la 6 luni

Mașinile vor putea staționa în parcările publice doar 6 luni, comparativ cu termenul actual de un an, înainte de a fi ridicate de autoritățile locale, care le vor restitui doar dacă proprietarul are inclusiv ITP valabil.
Luni, 26 August 2019 | Intern

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București începe din 26 august: amenzile pornesc de la 500 de lei

Maşinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de luni, 26 august, iar şoferii vor plăti cel puţin 500 de lei pentru a-şi recupera autovehiculele. Avocatul Poporului critică această măsură, spunând că ridicarea mașinilor nu poate fi făcută de polițiștii locali, ci numai de polițiștii rutierii. În replică, primarul Gabriela Firea a spus că Avocatul Poporului “tinde să devină avocatul nesimţirii”.
Joi, 27 Iunie 2019 | Intern

Primăria Capitalei a aprobat ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București: șoferii vor plăti cel puțin 500 de lei pentru recuperarea mașinilor

Primăria Capitalei a aprobat proiectul care prevede ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București, iar șoferii vor plăti cel puțin 500 de lei pentru recuperarea mașinilor. Regulamentul se va aplica din 26 iulie.
Marti, 05 Februarie 2019 | Intern

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București ar putea începe în primăvară: taxa pentru recuperare este de 500 de lei

Autoritățile estimează că ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București va începe în primăvara acestui an, iar șoferii vor plăti o taxă de 500 de lei pentru recuperarea mașinii.
Marti, 04 Aprilie 2017 | Intern

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar poate începe: în sectorul 4, costul total suportat de proprietar este de 150 de lei

Ridicarea și transportul mașinilor parcate neregulamentar în sectorul 4 va costa 150 de lei, însă depozitarea nu va fi taxată în niciun fel.
Vineri, 16 Decembrie 2016 | Intern

Fii atent unde parchezi: ridicarea maşinilor staţionate neregulamentar, inclusiv de pe trotuar, este din nou permisă

Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar, pe partea carosabilă a drumurilor sau pe trotuar, este din nou permisă în urma unei hotărâri a guvernului.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Intern

Se schimbă regulile pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar: Măsuri dure pentru fluidizarea traficului

Maşinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate pe baza unor condiţii menţionate explicit, în timp ce bicicliştii vor fi obligaţi să poarte căşti de protecţie, potrivit unui proiect care va fi aprobat în scurt timp.
Vineri, 27 Mai 2016 | Intern

Proiect de lege: maşinile parcate neregulamentar care încurcă circulaţia vor putea fi ridicate

Maşinile parcate neregulamentar care încurcă circulaţia vor putea fi ridicate de autorităţi dacă acest lucru este menţionat explicit în zona respectivă, potrivit unui proiect de lege.
Miercuri, 20 Aprilie 2016 | Intern

Revine coşmarul ridicărilor de maşini? În sectorul 1 al Capitalei, maşinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou

O decizie judecătorească permite autorităţilor din Sectorul 1 al Bucureştiului să ridice maşini după ce Guvernul a fost obligat să realizeze urgent un regulament în această privinţă.

Tag-uri similare

legislatie, ridicare masini, ridicari masini, masini parcate
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru