Salon Auto New York

Joi, 14 Aprilie 2022 | Concepte

Chrylser prezintă conceptul Airflow Graphite. Propulsor electric de 400 de cai putere

Chrysler a dezvăluit conceptul Airflow Graphite în cadrul Salonului Auto de la New York. Noul concept este asemănător cu cel prezentat în ianuarie la CES, însă are un design frontal nou și o schemă de culoare nouă. Conceptul păstrează propulsorul electric de 400 de cai putere.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la New York a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus: evenimentul, mutat din aprilie în august

Salonul Auto de la New York, ce trebuia să înceapă în data de 8 aprilie, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Evenimentul a fost reprogramat pentru sfârșitul lunii august.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Volvo a adus la New York versiunile R-Design ale lui S60, V60 şi XC60

Volvo prezentat la Salonul Auto de la New York trei modele R-Design. Vorbim despre S60, V60 şi XC60, toate echipate cu accesoriile din gama R-Design.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Range Rover Sport, primele imagini oficiale ale noii generaţii

Englezii de la Range Rover au prezentat a doua generaţie a lui Range Rover Sport. Modelul are un design inspirat din cel al lui Evoque şi vine cu două motorizări: V6 diesel de 287 CP şi V8 benzină de 500 CP.
Sambata, 23 Februarie 2013 | Modele noi

Jeep Cherokee - primele imagini oficiale trădează schimbări estetice radicale

Jeep a prezentat oficial noul model Cherokee, americanii fiind forțați de împrejurări după ce imagini spion cu acest model ajunseseră pe internet. Noul Jeep Cherokee șochează prin linii radicale și va ajunge în showroom-uri la finalul acestui an.
Joi, 05 Aprilie 2012 | Concepte

Infiniti LE, primele imagini ale conceptului care prefigurează prima electrică de serie a japonezilor

Infiniti a dezvoltat un model bazat pe Nissan Leaf, numit LE. Pentru moment, vorbim de un concept, dar Infiniti LE va avea şi o versiune de serie, care va păstra sistemul de propulsie.
Luni, 12 Martie 2012 | Modele noi

Hyundai Santa Fe - prima imagine oficială a noii generaţii

Hyundai vine la Salonul Auto de la New York cu noua generaţie a lui Santa Fe, supranumită şi ix45, care prezintă noul limbaj de design al mărcii, botezat Storm Edge.

Tag-uri similare

Hyundai, modele noi Hyundai, New York, noutati Hyundai, Hyundai Santa Fe, Salonul Auto New York, Salon Auto New York, Hyundai ix45, noul Santa Fe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru