Infiniti LE, primele imagini ale conceptului care prefigurează prima electrică de serie a japonezilor

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.04.2012
Infiniti a dezvoltat un model bazat pe Nissan Leaf, numit LE. Pentru moment, vorbim de un concept, dar Infiniti LE va avea şi o versiune de serie, care va păstra sistemul de propulsie.

Infiniti a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului LE. Modelul era anunţat încă de la Salonul Auto de la Paris din 2010, iar japonezii au prezentat o imagine teaser a acestuia în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Exemplarul din imagini este doar un concept pentru moment, dar marca premium din Japonia promite să dezvolte şi o versiune de serie a lui LE. Modelul de producţie prefigurat de acest concept este aşteptat să debuteze în următorii doi ani.

Pentru moment, nu există informaţii clare despre acest vehicul, dar zvonurile sugerează faptul că Infiniti LE ascunde un tren de propulsie de Nissan Leaf. Între timp, exteriorul prezintă un aspect prezent şi pe alte concepte Infiniti, cum ar fi Emerg-E, supercar prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Motorul electric al lui Nissan Leaf dezvoltă 109 CP şi 280 Nm. Versiunea de serie a lui Infiniti LE ar putea fi ceva mai puternică de atât, clienţii mărcilor premium având aşteptări diferite de la vehiculele pe care le cumpără, iar electricele nu vor fi excepţia de la regulă, după cum au dovedit clienţii Rolls-Royce, care au refuzat să accepte timpul mare de încărcare a lui 102EX şi autonomia sa redusă.

Via | WorldCarFans

Comentarii (6)

  • ...
    Seamana cam mult acest concept cu noul Hyundai Elantra...mai ales din profil si din spate...
    3 16
  • AndreiRN
    Titlul
    "prima electrică de serie a japonezilor"
    Prea suna a ........ Pinochio.
    2 8
  • @Spikey27
    Seamana a... INIFINITI ! Totul spune infiniti: calandru ondulat, alura dinamica, musculoasa, partea din spate a geamurilor laterale "ciupita" etc. Infiniti este prin excelenta o marca premium sportiva. Hyundai ce rahat este? Un "wanna be like Japanese & European"
    18 2
  • Seamana prin prisma stopurilor. forma chiar este apropiata de hyundai, de ford si de alte modele. ce este denesat in interior, este trivial, daca vine la mine unul cu elantra ii refac stopul interior sa fie ca la acest infiniti. mare scofala.
    forma farurilor aduce cu bmw seria 5 generatia precedenta. de asemenea ce este inauntru e absolut trivial. cm bmw a optat pt acea bordura portocalie si aici e alba, mare diferenta. pui la bmw alb si hopa, semana . fatur de asemenea aduce si cu opel astra J

    singurul lucru infiniti de la exterior este conturarea "agresiva" a liniilor prin evazari proeminente, lucru impamantenit de designerul lor sef Shiro Nakamura si inspiratia din caligrafie.
    Interiorul e fara comentarii. E infiniti.

    Dezamagitor, de cand au scos conceptul penibil (din punctul meu de vedere) etherea, abandonand essence.
    1 10
  • japanchannel
    Comparatiile astea! De ce nu va ganditi in primul rand ce au in propria curte si la imaginea de marca? Interiorul SF e inspirat de la Nissan Leaf care a aparut acum cativa ani. E o japoneza 100%!
    11 1
  • identitate de marca
    E inspirat de la Infiniti M aparut in 2010.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru