Comentarii (6)

  • ...
    Seamana cam mult acest concept cu noul Hyundai Elantra...mai ales din profil si din spate...
    3 16
  • AndreiRN
    Titlul
    "prima electrică de serie a japonezilor"
    Prea suna a ........ Pinochio.
    2 8
  • @Spikey27
    Seamana a... INIFINITI ! Totul spune infiniti: calandru ondulat, alura dinamica, musculoasa, partea din spate a geamurilor laterale "ciupita" etc. Infiniti este prin excelenta o marca premium sportiva. Hyundai ce rahat este? Un "wanna be like Japanese & European"
    18 2
  • Seamana prin prisma stopurilor. forma chiar este apropiata de hyundai, de ford si de alte modele. ce este denesat in interior, este trivial, daca vine la mine unul cu elantra ii refac stopul interior sa fie ca la acest infiniti. mare scofala.
    forma farurilor aduce cu bmw seria 5 generatia precedenta. de asemenea ce este inauntru e absolut trivial. cm bmw a optat pt acea bordura portocalie si aici e alba, mare diferenta. pui la bmw alb si hopa, semana . fatur de asemenea aduce si cu opel astra J

    singurul lucru infiniti de la exterior este conturarea "agresiva" a liniilor prin evazari proeminente, lucru impamantenit de designerul lor sef Shiro Nakamura si inspiratia din caligrafie.
    Interiorul e fara comentarii. E infiniti.

    Dezamagitor, de cand au scos conceptul penibil (din punctul meu de vedere) etherea, abandonand essence.
    1 10
  • japanchannel
    Comparatiile astea! De ce nu va ganditi in primul rand ce au in propria curte si la imaginea de marca? Interiorul SF e inspirat de la Nissan Leaf care a aparut acum cativa ani. E o japoneza 100%!
    11 1
  • identitate de marca
    E inspirat de la Infiniti M aparut in 2010.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru