Sedinta

Marti, 05 Februarie 2019 | Industrie

Iese Ghosn, intră Senard: noul președinte Renault va deveni director în cadrul Nissan

Nissan pregătește “concedierea formală” a fostului președinte Carlos Ghosn, în cadrul unei ședințe extraordinare a acționarilor ce va avea loc pe 8 aprilie. Tot atunci, Nissan va propune ca noul președinte Renault, Jean-Dominique Senard, să devină director în cadrul său.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Industrie

Franța vrea înlăturarea lui Carlos Ghosn de la conducerea Renault: guvernul a cerut o listă de posibili succesori

Guvernul francez vrea să-l înlăture pe Carlos Ghosn de la conducerea la Renault și a cerut o întâlnire a board-ului în care să fie întocmită o listă cu posibili succesori, potrivit unor surse citate de Reuters.
Sambata, 05 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va fi audiat în ședință publică pe 8 ianuarie: fostul șef Nissan a cerut motivarea deciziei pentru prelungirea arestului

Carlos Ghosn este aproape de prima apariție publică după ce a fost arestat la Tokyo în urmă cu aproape două luni. Fostul șef Nissan a cerut să fie audiat public pentru a afla motivele pentru care arestul său a fost prelungit, iar ședința va avea loc pe data de 8 ianuarie.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Industrie

Nissan va desemna un nou președinte în cel mult două luni: întâlnire a conducerii pe data de 20 decembrie

Nissan intenționează să nominalizeze un nou președinte în cel mult două luni, după ce Carlos Ghosn a fost concediat. Potrivit unor surse din companie, Nissan speră ca noul președinte să fie anunțat în jurul datei de 20 decembrie, când este programată următoarea ședință a conducerii.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Industrie

Update: Carlos Ghosn a fost demis din funcțiile pe care le ocupa în cadrul Nissan

Consiliul de administrație Nissan a decis în unanimitate demiterea lui Carlos Ghosn din funcțiile pe care acesta le ocupa în cadrul conducerii producătorului japonez.

Tag-uri similare

Nissan, Carlos Ghosn, decizie, conducere, sedinta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru