Seful stellantis

Vineri, 05 Aprilie | Masini electrice si hibride

Șeful Stellantis: bateriile mașinilor electrice sunt prea grele

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este de părere că bateriile mașinilor electrice sunt prea grele. El își dorește ca greutatea lor să fie redusă la jumătate fără să compromită autonomia viitoarelor mașini electrice.
Luni, 26 Februarie | General

Carlos Tavares, șeful Stellantis, susține interzicerea motoarelor termice în Uniunea Europeană

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, a afirmat într-un interviu recent că susține interzicerea motoarelor termice în Uniunea Europeană începând din 2035. Totodată, Tavares avertizează că tranziția către viitorul electric trebuie făcută pragmatic.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Industrie

Șeful Stellantis: criza de semiconductori se va diminua la sfârșitul lui 2023

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, este de părere că criza de semiconductori va continua și anul viitor. Cu toate acestea, el spune că situația acestei crize care afectează industria auto de peste 2 ani se va îmbunătăți abia la sfârșitul lui 2023.
Miercuri, 11 Mai 2022 | Industrie

Carlos Tavares, șeful Stellantis: criza materiilor prime va continua și în timpul tranziției către mașinile electrice

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, a avertizat asupra crizei de materii prime, esențiale pentru mașini și baterii, care va continua și în timpul tranziției către automobilele electrice. Tavares preconizează că o asemenea criză va fi resimțită puternic în 2025 și 2026.
Luni, 02 Mai 2022 | Industrie

Carlos Tavares, șeful Stellantis: situația crizei de semiconductori se va îmbunătăți în 2023

Carlos Tavares, CEO-ul Grupului Stellantis este de părere că situația crizei de semiconductori se va îmbunătăți abia din 2023. El a adăugat că actuala situație a crizei se află la un nivel similar cu cel din 2021.
Luni, 07 Martie 2022 | Industrie

Șeful Stellantis: “Mașinile noi au devenit prea scumpe”

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, este de părere că mașinile noi devin din ce în ce mai scumpe pentru foarte mulți clienți. Potrivit unui studiu realizat în acest sens, oamenii cheltuiesc, în medie, aproape 45.000 de euro pentru o mașină nouă.
Sambata, 26 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful Stellantis: Costurile de producție ale mașinilor electrice sunt cu 40-50% mai mari

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, a precizat faptul că producția vehiculelor electrice costă cu 40-50% mai mult față cea a unei mașini convenționale. Cu toate acestea, grupul multinațional se află în procesul de tranziție către o gamă de modele pur electrice.
Vineri, 21 Ianuarie 2022 | Industrie

Șeful Stellantis: Interzicerea mașinilor cu motoare termice în Europa va duce la riscuri sociale

CEO-ul Grupului Stellantis, Carlos Tavares, este de părere că interzicerea comercializării de mașini cu motoare termice în favoarea vehiculelor electrice va produce un potențial de risc social și de mediu în viitorul apropiat.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru