Sergio Pininfarina

Duminica, 07 Decembrie 2014 | Modele noi

Ferrari Sergio - primul din cele șase exemplare de serie a fost deja livrat

Ferrari a prezentat varianta de serie a modelului Sergio, un supercar bazat pe conceptul Pininfarina Sergio. Doar șase exemplare vor fi construite.
Luni, 18 Martie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Sergio Pininfarina - legenda designului italian

Sergio Pininfarina, omul care a influenţat cel mai mult designul modelelor Ferrari, a murit anul trecut, la vârsta de 85 de ani. Ne-a lăsat moştenire o lungă listă de modele emblematice. Iar numele său a intrat deja în manualele de design auto.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

Pininfarina Sergio Concept: dedicat lui Sergio Pininfarina şi girat de Ferrari

Una dintre cele mai atrăgătoare maşini prezente la standurile de la Geneva este semnată de Pininfarina, poartă sigla Ferrari şi este un concept dedicat memoriei lui Sergio Pininfarina, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri auto din istorie.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Pininfarina Sergio Concept, un omagiu strălucitor pe patru roți

Pininfarina a căutat să își atragă cât mai mulți spectatori la stand. A reușit. Rețeta succesului s-a numit Pininfarina Sergio Concept, un omagiu pentru vechiul președinte al companiei.
Marti, 03 Iulie 2012 | General

Sergio Pininfarina a decedat

Sergio Pininfarina, fiul fondatorului Carrozzeria Pininfarina, a decedat astăzi în casa sa din Torino. Sergio Pininfarina avea 85 de ani.

Tag-uri similare

Ferrari, Maserati, design, Pininfarina, Enzo, Sergio Pininfarina, Testarossa, design Pininfarina, cisitalia, di montezemolo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru