Skoda Octavia RS iV

Marti, 03 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Skoda lansează Octavia RS iV: versiunea de performanță cu sistem plug-in hybrid oferă 245 CP și autonomie electrică de până la 60 de kilometri

Skoda a prezentat noua generație Octavia RS. Pentru moment, versiunea de performanță va fi disponibilă doar în variantă plug-in hybrid (Octavia RS iV) cu 245 de cai putere și 400 Nm.
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Teaser video pentru Skoda Octavia RS iV: versiunea de performanță va avea sistem plug-in hybrid de 245 de cai putere

Skoda a publicat un teaser video pentru Octavia RS iV și a confirmat că versiunea de performanță va avea un sistem plug-in hybrid de 245 de cai putere și o autonomie electrică de 55 de kilometri.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitoarea Skoda Octavia RS iV: modelul plug-in hybrid de performanță va avea 245 de cai putere și va debuta la Geneva

Skoda a publicat primele schițe cu viitoarea generație Octavia RS iV. Primul plug-in hybrid de performanță dezvoltat de constructorul ceh va avea 245 de cai putere și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Modele noi

Skoda Octavia va primi o versiune de performanță plug-in hybrid: Octavia RS iV va fi prezentată în luna martie

Skoda a confirmat că Octavia va primi în luna martie o versiune de performanță plug-in hybrid care va fi comercializată sub numele Octavia RS iV. Prezentarea va avea loc în martie la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Octavia, Skoda Octavia RS iV, Octavia RS iV, Octavia RS plug-in
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru