Stații încărcare România

Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Industria auto avertizează: “Europa riscă o divizare din cauza lipsei stațiilor de încărcare în majoritatea țărilor”

O analiză făcută de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) arată un decalaj uriaș între țările din Vest și restul continentului când vine vorba de expansiunea rețelelor de stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Vineri, 06 Martie 2020 | Intern

E.ON inaugurează o stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice la Râmnicu Vâlcea: total de 40 de stații până la finalul anului

E.ON România a pus în funcţiune o nouă staţie de încărcare rapidă a mașinilor electrice, în perimetrul stației de servicii MOL din Râmnicu Vâlcea. Până la sfârșitul anului, prin proiectul NEXT-E, în România vor fi instalate 40 de unități de încărcare rapidă.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Intern

“Autostrada electrică”: E.ON România a instalat 7 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice pe ruta Iași-Gheorgheni-Târgu Mureș

E.ON România a pus în funcțiune o nouă stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice, în Târgu Mureș, ajungând la un total de 7 stații pe traseul Iași-Gheorgheni-Târgu Mureș, pe care l-a denumit “autostrada electrică”. Până la sfârșitul anului, prin proiectul NEXT-E, în România vor fi instalate 40 de stații de încărcare rapidă.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru