Subaru Impreza WRX

Marti, 12 Noiembrie 2013 | Modele noi

Subaru WRX - primul teaser care anunţă modelul de serie

Subaru va expune în cadrul Salonului de la Los Angeles versiunea de serie a modelului WRX, expus în stadiu de concept la Frankfurt.
Luni, 18 Iulie 2011 | Modele noi

Subaru: Impreza şi WRX vor fi două modele complet diferite

Subaru vrea să delimiteze clar modelul Impreza de versiunea sa de performanţă WRX. Primul va fi orientat către confort şi eficienţă, al doilea către performanţă şi senzaţii tari.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Modele noi

Un Subaru Impreza WRX STI Sedan a parcurs Nurburgring-ul în 7:55:00

Un prototip special al lui Subaru Impreza WRX STI Sedan a realizat un timp de 7:55:00 pe Nurburgring în mâinile lui Tommi Makinen. Acesta a fost cu o secundă mai rapid decât un Porsche Panamera Turbo de 500 CP condus de Walter Rohrl, dar timpii acestora nu pot fi comparaţi deoarece modelul Subaru era modificat special.
Marti, 30 Martie 2010 | Modele noi

Subaru Impreza WRX STI sedan renaste la New York

Subaru va dezvalui la Salonul Auto de la New York varianta cu portbagaj a modelului Impreza WRX STI. Berlina reinvie traditia rupta odata cu lansarea noii generatii in varianta hatchback.
Marti, 23 Martie 2010 | Modele noi

Subaru a dezvaluit un Impreza WRX cu un kit de caroserie special

Versiunea americana a lui Subaru Impreza WRX a primit un kit de caroserie "umflat" si o serie de modificari care imbunatatesc tinuta de drum si manevrabilitatea.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Industrie

Harley-Davidson face un recall de 111.000 de unitati

Potentialele scurgeri de carburant sunt subiectul unui recall care va fi efectuat de Harley-Davidson si de Subaru in Statele Unite ale Americii.

Tag-uri similare

Subaru, recall, Impreza, Subaru Impreza, WRX, Impreza WRX, Subaru WRX, Subaru Impreza WRX STI, Subaru Impreza WRX, Harley-Davidson
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru