Subaru WRX - primul teaser care anunţă modelul de serie

de Bogdan Mirică
Marti, 12.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru va expune în cadrul Salonului de la Los Angeles versiunea de serie a modelului WRX, expus în stadiu de concept la Frankfurt.

Urmareste Automarket
Subaru va profita de ediţia din acesta an a Salonului Auto de la Los Angeles, programată la finele lui noiembrie, pentru a dezvălui noul WRX, anticipat de un concept cu acelaşi nume, expus în martie, anul acesta, în cadrul unui alt salon auto american, cel de la New York. Conceptul a fost adus apoi şi la Frankfurt, în toamnă, unde a pregătit publicul european de o versiune sportivă a noului Impreza. 

Subaru WRX Concept - detalii şi imagini

Japonezii au pregătit terenul cu o imagine teaser, care trădează liniile de design ale viitorului Subaru WRX.

Chiar dacă este o fotografie de sus, putem observa grila proeminentă, flancată de blocuri optice agresive, echipate cu lumini diurne de tip LED. Spoilerul frontal vine cu prize mari de aer, în vreme ce capota adoptă şi ea o aerisire centrală.

Esential 265 de cai putere ar putea avea noul Subaru WRX.
Oficialii Subaru nu au oferit detalii despre ce vom găsi sub capotă, însă ne putem aştepta la un motor cu patru cilindri, de 2.5 litri, dispus să livreze aproximativ 265 de cai putere.

Noul Subaru WRX va fi expus în cadrul Salonului de la Los Angeles alături de un concept misterios, anunţat deja de constructorul japonez.

Comentarii (3)

  • ori am eu impresia ori seamana cu evo X ?
    0 4
  • Daca noul WRX va avea in jur de 265 cp, oara cat va avea noul STI?!
    Si inca ceva, ne putem astepta ca motorul sa fie si un boxer, domnilor ziaristi, nu?
    3 4
  • sincer, ma indoiesc ca va fi tot 2.5, mai degraba 1.6 turbo pe care l`au anuntat de curand. dar cel mai sigur e 2.0-xt de pe forester, putin urcat in putere (are 230cp acum)
    pe sti, e posibil, desi eu mizez pe 2.0 turbo cu 300+ cp, cu 2.5 au cam dat`o in bara,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru