Subaru Impreza WRX STI sedan renaste la New York

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.03.2010
Subaru va dezvalui la Salonul Auto de la New York varianta cu portbagaj a modelului Impreza WRX STI. Berlina reinvie traditia rupta odata cu lansarea noii generatii in varianta hatchback.

Esential

300 de cai putere va avea motorul instalat pe Impreza WRX STI sedan.

Subaru pregateste o surpriza de proportii pentru fanii sai, cu ocazia Salonului Auto de la New York. Constructorul japonez va expune in fata publicului american o noua extensie a gamei Impreza, dar de aceasta data cu indicativul WRX STI.

Fanii predecesorului se vor bucura sa auda ca Subaru intentioneaza sa aduca din nou la lumina varianta sedan a modelului de performanta. Intentiile niponilor sunt confirmate de un prim teaser, care tradeaza un eleron supradimensionat, pozitionat pe portbagaj, asemanator cu cel pe care il purta mai demult vechiul STI.

Cum probabil multi se asteapta, sub capota se va regasi acelasi motor de 300 de cai putere, capabil sa ofere performante de invidiat. Tot la standul Subaru, pasionatii vor putea vedea si varianta WRX berlina.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • nu
    posibil sa fie varianta in 5 usi + ELERON si nu sedan-ul...........vom vedea.
    3 2
  • sper...
    si eu cred ca e varianta in 5 usi.... din pacate... imi doresc totusi sa ma insel :)
    2 1
  • 4-5 usi
    Inca nu se stie daca va fi in 4 sau in 5 usi. Dupa cum arata teaserul in momentul de fata pare sa fie modelul in 5 usi. Au fost persoane care au photoshop-uit imaginea si care dezvaluia un sedan sub prelata alba. Oficialii de la Subaru au fost scumpi la vorba si nu au dat detalii in acest sens.
    Nu ramane decat sa asteptam si sa vedem.

    Si nu in ultimul rand, chiar daca va fi sedan, ramane de vazut daca acesta va fi comercializat si in europa sau daca va ramane strict un model pentru Statele Unite.
    0 0
  • in sfarsit
    Si-or dat si ei seama ca hatch-backul ala era mai urat ca o dacie 1310. Sa speram ca Subaru Impreza revine in forta
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru