Subaru Trezia

Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Siguranta

Toyota anunţă un nou recall global: 6.4 milioane de maşini vor fi chemate în service pentru reparaţii

Toyota va opera o rechemare majoră în service pentru 6.4 milioane de maşini. Constructorul japonez va repara cinci potenţiale defecte care pot să apară la 27 de modele din portofoliul său. În Europa, aproximativ 700.000 de unităţi ar putea fi chemate în service.
Miercuri, 16 Martie 2011 | Intern

OFICIAL: Subaru Trezia costă 14.743 euro în România

Noul membru al gamei Subaru este disponibil de astăzi şi în România. Acesta se numeşte Trezia, este un monovolum de segment B şi are un preţ de pornire de 14.743 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Noutăţile din standul Subaru

Standul Subaru de la Geneva a prezentat conceptul viitorului model coupe, alături de noul Trezia şi Impreza Design Concept. Ultimul dintre acestea prefigurează limbajul în baza căruia vor fi construite viitoarele modele Subaru.
Vineri, 14 Ianuarie 2011 | Modele noi

Subaru dezvăluie la Geneva coupe-ul sportiv frate cu Toyota FT-86

Subaru a anunţat că va expune la Geneva conceptul Rear-Wheel Drive Sports Car Technology, care anticipează versiunea de serie a modelului sportiv dezvoltat în parteneriat cu Toyota.

Tag-uri similare

Subaru, Geneva 2011, Subaru Impreza, Toyota FT-86, concept Subaru, Subaru Trezia, Toyota Verso-S, Impreza Design Concept, Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept, Subaru coupe sportiv
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru