GENEVA LIVE: Noutăţile din standul Subaru

Publicat Miercuri, 02.03.2011
Standul Subaru de la Geneva a prezentat conceptul viitorului model coupe, alături de noul Trezia şi Impreza Design Concept. Ultimul dintre acestea prefigurează limbajul în baza căruia vor fi construite viitoarele modele Subaru.

Standul Subaru de la Geneva a prezentat un exponat transparent, numit Boxer Sports Car Arhitecture. Respectivul concept prefigurează modelul de serie pe care îl vor realiza cei de la Subaru împreună cu conaţionalii de la Toyota şi apariţia de la Geneva a acestui model este ultimul exerciţiu înainte de dezvăluirea publică a modelului de serie, programat să sosească în toamna acestui an la Salonul Auto de la Tokyo.

Potrivit unor informaţii preliminare, Subaru va conta pe o versiune aspirată a boxerului, dar va fi realizată şi o versiune echipată cu un motor Boxer Turbo cu patru cilindri orizontali opuşi. Unitatea boxer este folosită şi de cei de la Toyota în aceeaşi configuraţie. Colaborarea dintre Subaru şi Toyota a fost extinsă şi mai mult, cei de la Subaru preluând modelul Verso-S şi denumindu-l Trezia. Cei de la Subaru oferă modelul respectiv pe piaţa din Europa în compania unui motor pe benzină de 1.3 litri şi cu un diesel de 1.4 litri, care emite doar 114 grame CO2 pe kilometru.

Subaru Impreza Design concept prefigurează atât viitoarea generaţie a lui Impreza, cât şi viitoarele modele ale constructorului nipon. Mai precis, vorbim de un concept care prezintă un nou limbaj de design, limbaj care prezintă o schimbare majoră faţă de ceea ce oferă constructorul japonez pe piaţă în acest moment.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru