OFICIAL: Subaru Trezia costă 14.743 euro în România

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.03.2011
Noul membru al gamei Subaru este disponibil de astăzi şi în România. Acesta se numeşte Trezia, este un monovolum de segment B şi are un preţ de pornire de 14.743 de euro cu TVA inclus.

Noul Subaru Trezia a fost lansat astăzi în România. Modelul are un preţ de pornire de 14.783 de euro cu TVA inclus şi este oferit doar în compania unei motorizări pe benzină de 1.3 litri, 99 CP şi 125 Nm. Monovolumul de segment B al japonezilor este oferit în două versiuni de echipare, cea de-a doua având un preţ de 15.735 de euro cu TVA inclus. Modelul vine în întâmpinarea cerinţelor europene pentru maşini economice de mici dimensiuni şi este încadrat de producătorul său în partea superioară a segmentului monovolumelor compacte.

Subaru Trezia a fost prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, iar cei de la EuroNCAP au apucat deja să îl testeze. Modelul a obţinut cinci stele şi se laudă şi cu un motor Euro 5 care emite 127 grame de CO2 per kilometru. În ceea ce priveşte dimensiunile sale, modelul are o lungime de 3.995 milimetri, o lăţime de 1.695 milimetri şi o înălţime de 1.595 milimetri. Ampatamentul monovolumului nipon este de 2.550 milimetri.

Oficialii Subaru au anunţat că modelul Trezia este disponibil pentru test drive în showroom-urile Subaru Motors Trading şi beneficiază de o ofertă specială prin NGB Leasing. Mai precis, modelul este disponibil în primele şase luni de la lansare cu o dobândă promoţională de 3.9% şi DAE 5.33%, iar clienţii care optează pentru această posibilitate de finanţare beneficiază de CASCO gratuit în primele trei luni.

De asemenea, clienţii vor primi cadou un DVD player pentru tetiere.

Via | Subaru

Comentarii (4)

  • ?! WTF ?!
    Un model care nu avea ce sa caute in lista de produse a acestui constructor...
    Nu va avea nicio sansa.
    Timp si bani irositi aiurea de catre subaru...
    8 0
  • ****
    @ eu ...asta crezi tu ...piata asta cere monovolume ....pretul e fenomenal ...si daca ar fi sa comparam cu focus c-max ..castiga
    0 10
  • @ antonny
    Toyota distruge incet dar sigur marca Subaru
    Acest model Subaru este 99 % o Toyota Yaris Verso si concurentul Ford va fi modelul bazat pe Fiesta ce va fi construit la Craiova . Situatia Subaru in Europa este disperata ( cota de piata a ajuns la 0.3% ), iar acest model nu va ajuta foarte mult vanzarile Subaru, din simplul motiv ca fanii Subaru il considera o aberatie ( am citit comentariile lor in blogurile auto straine ) . Pana cand Toyota a devenit cel mai mare actionar la Fuji Heavy Industries, automobilele Subaru aveau o personalitate aparte prin motoarele boxer si transmisia integrala oferite standard . Acum insa tind sa devina niste versiuni ieftine Toyota si stim bine cum a functionat aceasta strategie in cazul Daihatsu ( cota de piata este apropiata de cea Subaru in Europa ), care a anuntat ca se va retrage din Europa la inceputul anului 2013 . Nu ar fi o surpriza foarte mare daca si Subaru va face un anunt similar cu Daihatsu in viitorul apropiat .
    9 0
  • pt antonny
    cum sa compary C_MAX din clasa C cu masina asta din clasa B ? in alta ordine de idei toti constructorii incearca sa vina cu masini pe toate segmentele, iar clasa mica-medie in Europa are vanzari importante asa ca cine stie poate ies pe + cu modelul acesta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru