Subaru dezvăluie la Geneva coupe-ul sportiv frate cu Toyota FT-86

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 14.01.2011
Subaru a anunţat că va expune la Geneva conceptul Rear-Wheel Drive Sports Car Technology, care anticipează versiunea de serie a modelului sportiv dezvoltat în parteneriat cu Toyota.

Subaru a decis să nu mai prelungească aşteptarea fanilor săi şi să dezvăluie în premieră mondială la Geneva conceptul care anticipează modelul sportiv, dezvoltat împreună cu Toyota. Botezat Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept, prototipul ce urmează a fi expus în cadrul salonului elveţian se vrea a fi omologul cu motor boxer şi propulsie posterioară al deja celebrului Toyota FT-86.

Primele informaţii anticipează un design revoluţionar, care păstrează însă elemente ale designului tradiţional. Sub capotă am putea asista la un propulsor boxer cu turbocompresor, capabil să ofere un bagaj de resurse generos.

Versiunea de serie, inspirată de conceptul aşteptat la Geneva, îşi va face debutul live în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, din toamna acestui an. Lansarea pe piaţă se va face cel mai devreme în primele luni ale lui 2012.

Tot în cadrul Salonului de la Geneva, Subaru va expune Impreza Design Concept, prototipul deja familiar publicului, care îşi propune să intuiască liniile viitoarei generaţii Impreza, aşteptată în variante berlină şi hatchback la mijlocul lui 2012.

Standul japonezilor va găzdui şi modelul Trezia, derivat din actualul Toyota Verso-S.

Subaru va oferi modelul pe piaţa europeană cu o motorizare pe benzină de 1.3 litri şi cu un diesel de 1.4 litri, capabil să emită doar 114 g/km. 

via | autoblog

Comentarii (3)

  • gina avramescu
    Toate companiile petroliere au cam aceleasi preturi. Deci e clar ca sunt intelese cumva.
    Pentru a sparge monopolul tebuie sa atacam o campanie petroliera (OMV-PETROM) prin simplul mod de a nu mai cumpara nici un produs de la OMV-PETROM. Bineinteles, compania va intra intr-o perioada de criza din care poate sa iasa daca iftineste benzina sau daca da faliment.
    Bineinteles o sa aleaga sa ieftineasca benzina. Cand compania a ieftinit destul benzina cumparam numai de la ea. Celelalte companii petroliere (LUK, FLOREA, MOL, Rompetrol etc) o vor urma in tandem, ieftinind si ele.
    Repetam metoda de ori de cate ori este nevoie.


    Daca le atacam pe toate nu putem face mare lucru. Dar putem sa o atacam pe una singura astfel:

    1. NU MAI CUMPARAM NIMIC DE LA PETROM-OMV.
    2. ASTEPTAM CA PETROM-OMV SA SCADA PRETUL.
    3. DACA SUNTEM MULTUMITI DE PRET CUMPARAM NUMAI DE LA PETROM-OMV

    Daca suntem uniti o sa izbavim. Pentru ca altfel inseamna sclavie.
    Eu unul de astazi incep sa IGNOR OMV-PETROM.
    11 0
  • tomita
    si eu aplic EMBARGO OMV-PETROM
    de cateva zile.
    dar sa revenim la subiect.
    abia astept torpila asta sa fie lansata
    6 0
  • Ati auzit de Mazda RX8 ...
    Nu afirm ca nu imi place , dar cred ca seamana prea mult si daca nu citeam "Subaru" si nu vedeam sigla , puteam sa jur ca nu e un Subaru , avand in vedere ( fie si concept ) ca are tractiune spate . Cat despre idea despre carburanti o sustin , dar puteti sa imi spuneti ce legatura are cu contextul ? Intreb si eu , n-am nicio intentie sa jignesc .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru