Tiguan R

Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat Tiguan facelift: SUV-ul compact are versiune plug-in hybrid cu autonomie de până la 50 de kilometri și variantă de performanță cu 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan facelift. Nemții propun modificări estetice, sisteme noi de asistență și versiune plug-in hybrid. Vârful de gamă va fi Tiguan R, cu 320 CP.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Tiguan R, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea un motor de 2.0 litri cu 300 CP

Viitorul Volkswagen Tiguan R a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Noul SUV de performanță va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să livreze 300 CP și 400 Nm.
Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen testează viitorul Tiguan R: SUV-ul de performanță va miza pe un motor de 2.0 litri cu 300 CP

Volkswagen pregătește Tiguan R, versiunea de performanță a SUV-ului compact urmând să debuteze în cursul anului. Modelul va fi echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 300 CP.
Vineri, 02 August 2019 | Modele noi

Primele detalii neoficiale despre noua generație Volkswagen Tiguan: SUV-ul german ar putea primi două versiuni plug-in hybrid

Noua generație Volkswagen Tiguan ar putea apărea în anul 2022 cu două versiuni plug-in hybrid și motoare împrumutate de la viitorul Golf 8, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Volkswagen testează Tiguan R: SUV-ul de performanță va prelua motorul de 2.0 litri și 300 CP de la T-Roc R

Volkswagen efectuează în prezent o serie de teste cu Tiguan R, SUV-ul de performanță care va fi prezentat cel mai probabil în toamna acestui an. Modelul va prelua motorul de 2.0 litri și 300 CP disponibil pe T-Roc R.
Joi, 13 August 2015 | Autoipoteze

Volkswagen Tiguan ar putea primi o versiune coupe

Următoarea generație a lui Volkswagen Tiguan ar putea primi o variantă dezvoltată de divizia R a mărcii. Aceasta ar urma să fie varianta de performanță a gamei și să aibă o caroserie cu siluetă de coupe.

Tag-uri similare

modele noi Volkswagen, Tiguan, noutati Volkswagen, Volkswagen Tiguan, poze Volkswagen, masini noi Volkswagen, preturi Volkswagen, Volkswagen Tiguan R, Tiguan R, Volkswagen Tiguan Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru