Tineri

Miercuri, 08 August 2018 | Industrie

Grupul VW vrea ca Seat să se lupte cu Alfa Romeo: “Alfa este un brand fantastic, dar în declin. Seat are acum potențial să atragă tinerii de 25-35 de ani”

Grupul Volkswagen susține că brandul Seat are acum o gamă de modele care îi permite să concureze cu Alfa Romeo, un plan ce a eșuat în trecut. Oficialii VW vorbesc despre declinul Alfa Romeo și potențialul Seat privind atragerea clienților tineri.
Luni, 07 Noiembrie 2016 | Siguranta

Cum îi crești, așa îi ai: 65% dintre tineri vor imita comportamentul părinților la volan

Un studiu realizat în Franța arată că instructorul auto este un model pentru doar 25% dintre tinerii care-și iau permisul de conducere. În schimb, 65% imită modul în care coduc părinții.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | General

STUDIU: Clienţii cu vârsta între 18 şi 34 de ani nu mai cumpără maşini noi, ci electronice

Un studiu derulat în Statele Unite ale Americii a relevat faptul că automobilele noi au scăzut în ochii celor născuţi între 1981 şi 2001 în favoarea gadget-urilor scumpe.
Sambata, 02 Iulie 2011 | Sfaturi si idei auto

Zece sfaturi utile pentru părinţii şoferilor adolescenţi

Atunci când copiii sunt plecaţi de acasă cu maşina, părinţii îşi fac o mulţime de griji. Pentru a elimina o parte din această teamă, le oferim părinţilor zece sfaturi despre cum pot preveni o serie de accidente nedorite.
Miercuri, 04 August 2010 | General

STUDIU: Tinerii sunt conştienţi de pericolele cauzate de neatenţia la volan

Tinerii sunt conştienţi de efectele pe care le poate avea o secundă de neatenţie în timp ce se află la volan, însă 86% din ei recunosc că întreprind activităţi care le distrag atenţia când conduc.
Miercuri, 08 Aprilie 2009 | Siguranta

Twitter si Facebook, periculoase pentru soferi

Tentatia soferilor de a sta in legatura permanenta cu prietenii prin intermediul retelelor de socializare online reprezinta un pericol real in trafic.
Miercuri, 11 Februarie 2009 | Video

VIDEO: Tinerii si pericolele pe care le cauzeaza la volan

Un documentar realizat de Brainlink analizeaza pericolele la care se expun adolescentii in primele luni de la obtinerea permisului.

Tag-uri similare

siguranta, twitter, tineri, telefon, adolescenti, la volan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru