Tinte emisii

Joi, 21 Ianuarie 2021 | Industrie

Volkswagen a ratat țintele de emisii în 2020: grupul estimează penalități de cel puțin 100 de milioane de euro

Volkswagen a anunțat că a ratat “la limită” respectarea normelor de emisii în 2020 și acum va primi o amendă de cel puțin 100 de milioane de euro la nivel de grup.
Vineri, 08 Ianuarie 2021 | Industrie

Mercedes susține că a atins țintele europene de emisii CO2 în 2020: “Am vândut 160.000 de mașini electrice și hibride”

Mercedes-Benz anunță atingerea emisiilor de CO2 după ce vânzările sale de mașini electrice s-au triplat și au ajuns la 160.000 de unități în 2020. Nemții pregătesc extinderea gamei EQ cu 4 modele electrice în 2021.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Industrie

Kia: “Pandemia ne ajută să atingem mai repede țintele privind emisiile CO2”

Kia susține că pandemia de coronavirus o ajută să atingă țintele privind emisiile CO2 mai devreme decât plănuise inițial. “Ne-am crescut cota de piață în primul trimestru. De regulă, când apare o criză, ne descurcăm mai bine decât principalii competitori,” a spus directorul Kia pentru Europa, Emilio Herrera.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Daimler spune că atingerea emisiilor de CO2 va fi o “provocare semnificativă”: “Avem vehiculele potrivite, dar nu putem impune clienților ce să cumpere”

Respectarea țintelor europene de emisii CO2 în 2021 va fi o “provocare semnificativă”, consideră Ola Kaellenius, șeful Daimler. “Avem vehiculele potrivite, dar nu putem impune clienților ce să cumpere,” a spus conducătorul grupului german.
Marti, 13 August 2019 | Masini electrice si hibride

Dacia ar putea lansa un SUV hibrid: “Este greu de crezut că vom rămâne pe margine în cursa electrificării”

Dacia ar putea lansa în curând un SUV hibrid, cu scopul de a evita amenzile costisitoare privind nerespectarea țintelor de emisii, potrivit unor surse apropiate de companie. “Este greu de crezut că Dacia va rămâne pe margine în cursa electrificării,” a declarat un oficial Renault.

Tag-uri similare

Dacia, amenzi, SUV hibrid, tinte emisii, Renault Dacia, emisii dacia, Dacia hybrid, Duster hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru