Tourneo Connect

Marti, 12 Octombrie 2021 | Modele noi

Noua generație Ford Tourneo Connect: două motorizări și, în premieră, tracțiune integrală

Ford a publicat primele imagini și informații despre noua generație a modelului Tourneo Connect. Clienții vor putea alege una dintre cele două motorizări, iar tracțiunea integrală (opțională) este oferită în premieră.
Luni, 20 Iulie 2020 | Modele noi

Ford Tourneo Connect și Transit Connect primesc versiune de echipare Active: gardă la sol mai ridicată și bare de protecție îmbunătățite

Utilitara de transport de persoane Ford Tourneo Connect și utilitara de marfă Transit Connect primesc versiunea de echipare Active cu gardă la sol mai mare și bare de protecție îmbunătățite.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Audi A6 și VW Touareg, doar 3 pentru noul Suzuki Jimny

Audi și Volkswagen s-au ridicat la nivelul pretențiilor clienților celor două mărci în cadrul testelor Euro NCAP la care au fost supuse A6 și Touareg. Suzuki Jimny a reușit un rezultat mediocru, în timp ce Ford Tourneo Connect, o utilitară de persoane, a reușit un rezultat meritoriu: 4 stele din 5 posibile.
Joi, 08 August 2013 | Intern

Preţuri Ford Tourneo Connect în România: start de la 18.612 euro

Ford a anunţat preţurile lui Tourneo Connect pe piaţa din România. Versiunea de bază, cu ampatament scurt şi motor 1.0 EcoBoost pleacă de la 18.612 euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Ford, noutati Ford, preturi Ford, Ford Tourneo Connect, Tourneo Connect
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru