Preţuri Ford Tourneo Connect în România: start de la 18.612 euro

de Sebastian Toma
Joi, 08.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunţat preţurile lui Tourneo Connect pe piaţa din România. Versiunea de bază, cu ampatament scurt şi motor 1.0 EcoBoost pleacă de la 18.612 euro cu TVA inclus.

Ford Tourneo Connect, nou model utilitar de segment B al mărcii americane, este disponibil pe piaţa din România. Versiunea de bază vine cu motorul 1.0 EcoBoost, în versiunea de 100 CP, are ampatament scurt (2.662 milimetri) şi costă 18.612 euro cu TVA inclus. Cea mai ieftină versiune diesel, un 1.6 TDCi de 75 CP, pleacă de la 18.860 euro cu TVA inclus. În ceea ce priveşte versiunile cu ampatament mărit, de 3.062 milimetri, cea mai ieftină pleacă de la 20.100 de euro şi este oferită tot în compania unui diesel de 75 CP.

Tourneo Connect este oferit în compania a trei niveluri de echipare – Ambiente, Trend şi Titanium. Modelul poate fi comandat în versiuni cu cinci sau cu şapte locuri, cea de-a doua fiind denumită Grand Tourneo Connect. Tourneo Connect poate fi echipat cu o serie de elemente tehnologice găsite pe celelalte modele din gama Ford, cum ar fi sistemul Sync, sistemul Active City Stop, cameră video pentru marşarier şi altele. În plus, eficienţa motorizărilor este întărită de tehnologiile Econetic, respectiv sistemul start-stop şi modul Eco.

Urmareste Automarket

În materie de siguranţă, modelul are în standard ABS cu EBD, ESP, avertizare la frânarea de urgenţă, asisten la plecarea din rampă, airbag-uri frontale, laterale torace şi cortină, airbag-uri cortină petnru locurile din spate şi asistenţă la frânarea de urgenţă.

În ceea ce priveşte celelate dotări standard, modelul prezintă servodirecţie electrică, computer de bord, geamuri electrice faţă şi altele. Aerul condiţionat este oferit standard doar în versiunea de echipare Titanium.

Ford Tourneo Connect vs. CONCURENŢA DIRECTĂ

MODEL/VERSIUNE PUTERE
(CP) 
CONSUM MIXT
(l/100 km) 
ACCELERAŢIE 0-100
(secunde) 
PREŢ DE LISTĂ*
(Euro, cu TVA) 
Ford Tourneo Connect
1.0 EcoBoost MT6 SWB Ambiente
100 5.6 14.0 18.612
Fiat Doblo Panorama
1.4 16v Dynamic
95 7.2 15.4 16.370
Opel Combo Tour
1.4 Essentia
95 7.2 15.4 14.860
Dacia Dokker
1.6
85 7.5 14.3 9.000
Volkswagen Caddy Maxi
1.2 TSI Trendline
105 6.8 12.7 20.489
*preţuri de listă, fără oferte de sezon şi promoţii 

Via Ford

Comentarii (4)

  • O fi Dokker concurent direct pentru Turneo, dar e la un secod distanta in ce priveste pretul.
    Ambiance-ul costa 10.2k iar Laureate-ul costa 11.4k cu motorul de 1.6 aspirat si simplu. La 11.8k este Laureate cu motorul de 1.2 TCE.
    E distanta mare intre ele, probabil ca se vede si in calitate si ceva dotari dar nu cred ca Turneo are insertii de lemn sau mai stiu eu ce sf-uri incat sa-si justifice pretul.
    8 6
  • andrei 1
    asta e versiunea europeana a lui edge
    1 7
  • @andrei 1

    Edge e suv,nu e model utilitar precum Tourneo.

    @alex

    Calitatea si tehnologia costa.E ca si cum ai compara Logan cu Focus.
    10 2
  • Comparand strict preturile de lista si motorizarile aferente (adica o comparatie strict matematica - pentru puterea X, am pretul Y deci raportul este Z) niciodata un Ford nu va castiga in fata Dacia sau Fiat.

    Dar pe langa niste cifre "seci", sunt o gramada de alte lucruri de pus in ecuatie. Designul, usurinta manevrarii, pozitia la volan, accesul la anumite comenzi, marimea-numarul-amplasarea-tipul spatiilor de depozitare sunt doar cateva din criteriile de luat in considerare de cineva care doreste achizitionarea unei astfel de masini.

    Dupa ce am avut un Transit (ampatament scurt) m-am convins ca fiecare banut in plus platit fata de un Fiat sau un Citroen, a meritat. Vreau sa vad pe viu Transit-ul Connect Van pentru a inlocui actuala utilitara. In ce priveste pretul, Ford practica discount-uri consistente asa ca diferentele dintre masini vor fi doar de....gust!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru