Ford Tourneo Connect

Luni, 20 Iulie 2020 | Modele noi

Ford Tourneo Connect și Transit Connect primesc versiune de echipare Active: gardă la sol mai ridicată și bare de protecție îmbunătățite

Utilitara de transport de persoane Ford Tourneo Connect și utilitara de marfă Transit Connect primesc versiunea de echipare Active cu gardă la sol mai mare și bare de protecție îmbunătățite.
Joi, 24 Iulie 2014 | Reportaj

Reportaj: Autobuzul şcolii şi noul drum către Grecia

Este mare, este galben şi l-am botezat „autobuzul şcolii”. Ford Tourneo Connect este maşina care ne-a înghiţit toate bagajele pentru un concediu în Grecia şi ne-a susţinut de-a lungul noului drum prin Bulgaria.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Doar 4 stele pentru BMW i3, Nissan Note, Ford EcoSport şi VW Transporter

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele celei mai noi sesiuni de testare. Rezultatele nu au fost atât de bune pentru BMW i3, Ford Ecosport, Nissan Note şi Volkswagen Transporter. Toate au obţinut patru stele.
Joi, 08 August 2013 | Intern

Preţuri Ford Tourneo Connect în România: start de la 18.612 euro

Ford a anunţat preţurile lui Tourneo Connect pe piaţa din România. Versiunea de bază, cu ampatament scurt şi motor 1.0 EcoBoost pleacă de la 18.612 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Modele noi

Ford Tourneo Connect va fi oferit şi în compania motorului 1.0 EcoBoost

Ford a anunţat că va oferi noul Tourneo Connect şi în compania motorizării 1.0 EcoBoost, versiunea de 100 CP. Aceasta oferă un consum mediu de 5.6 litri la sută.

Tag-uri similare

Ford, noutati Ford, Ford EcoBoost, motoare Ford, 1.0 EcoBoost, Ford Tourneo Connect, Tourneo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru