Vanzari Franta

Joi, 26 Martie 2020 | Economic

Vânzările de mașini s-au prăbușit cu 93% în Franța după intrarea țării în carantină

Vânzările zilnice de mașini noi au scăzut în Franța cu 93% începând din 17 martie, când țara a intrat în carantină, comparativ cu media de vânzări din prima jumătate a lunii martie, potrivit primelor estimări.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Industrie

Vânzările de mașini diesel se prăbușesc în Franța, dar Dacia face notă discordantă: a vândut cu 27% mai multe unități diesel în Hexagon

Franța a raportat o scădere a vânzărilor de mașini diesel de 12% în luna ianuarie, însă situația este la polul opus pentru Dacia: datorită popularității lui Duster, marca de la Mioveni a vândut cu 27% mai multe vehicule diesel.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Economic

Dacia își consolidează vânzările în Germania și Franța: creșteri de 40% și 12% în octombrie

Vânzările Dacia în Germania au crescut cu 40% în luna octombrie la peste 4.000 de unități, în timp ce pe piața franceză a comercializat peste 8.000 de unități, corespunzător unei creșteri de 12%.
Luni, 11 Iulie 2016 | Economic

România conduce Franţa la pauză: Dacia Sandero, cea mai vândută maşină în Hexagon în rândul persoanelor fizice în prima jumătate a anului

Dacia Sandero este maşina care s-a vanduut cel mai bine în Franţa în prima jumătate a anului în rândul persoanelor fizice, după ce a învins Peugeot 208 şi Renault Clio.
Luni, 03 Februarie 2014 | Industrie

Dacia continuă forma excelentă în Europa: +18% în Franţa în ianuarie

Peste 9000 de francezi au cumpărat un model Dacia în luna ianuarie 2014. O maşină din 13 cumpărate în Hexagon au sigla Dacia pe capotă.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Industrie

Criza schimbă clasamentele: Franţa va fi depăşită de Marea Britanie la producţia auto

Cererea europeană în scădere pentru modelele franceze şi ritmul ridicat de producţie din uzinele britanice ar putea sta la baza unei rocade între cele două mari pieţe producătoare europene.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Industrie

Duster, a şasea maşină din Franţa la vânzări în luna aprilie

Dacia Duster a reuşit o lună excelentă în Franţa în aprilie, clasându-se imediat după best-sellerii clasici de pe piaţa din Hexagon. Peste 5300 de francezi au cumpărat modelul românesc.
Miercuri, 04 August 2010 | Economic

Scăderi pe linie pe pieţele auto vest-europene

Sectorul auto din ţările vest-europene a înregistrat o scădere considerabilă în luna iulie în comparaţie cu aceeaşi perioadă a lui 2009.
Vineri, 04 Iunie 2010 | Economic

Sandero, singurul "stranier" în topul 10 al înmatriculărilor din Franţa în luna mai

Dacia Sandero a reuşit din nou o lună excelentă în Franţa, modelul mărcii de la Mioveni lăudându-se cu locul al patrulea la înmatriculări.
Vineri, 02 Aprilie 2010 | Economic

Dacia face spectacol in Franta: a depasit VW, Ford si Opel!

Marca de la Mioveni a reusit sa stranga in luna martie 6.8% din vanzarile totale din Franta. Dacia se afla pe locul al patrulea la vanzari, dupa Renault, Peugeot si Citroen.

Tag-uri similare

vanzari Dacia, Dacia Franta, vanzari Franta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru