Vilner

Luni, 08 Decembrie 2014 | Tuning

Jaguar XJ220, un supercar creat la începutul anilor '90, primeşte un kit de tuning interior de la bulgarii de la Vilner

Tunerii bulgari de la Vilner au prezentat pachetul lor pentru Jaguar XJ220, un supercar britanic care nu s-a mai fabricat de 20 de ani.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Revenim şi astăzi cu un episod plin de cai putere al rubricii 7 Zile de Tuning. Printre vedete se numără Tesla Model S, Volkswagen Golf, un Alfa MiTo cu aer bulgăresc şi diferite reinterpretări ale furiosului Mercedes A45 AMG.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Joi, 26 Decembrie 2013 | Tuning

12 LUNI DE TUNING: Cele mai „nebune” 10 maşini din acest an

Rememorăm astăzi cele mai nebune creaţii din lumea tuningului, consemnate în 2013. Începem cu un Range Rover roz şi terminăm cu un Volkswagen Golf I înzestrat cu 1013 cai putere.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (22)

Şi în această săptămână tratăm cele mai importante premiere apărute în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Cap de afiş este noul Mercedes S-Klasse şi un BMW Seria4 transformat în maşină de poliţie.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (19)

Rubrica noastră de tuning reuneşte săptămâna aceasta două exemplare Mercedes S-Klasse şi alte două produse din curtea Range Rover. Nu lipseşte nici primul kit pentru Volkswagen Golf 7 GTI şi nici Ferrari 458 Italia.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (7)

Revenim astăzi cu o colecţie a celor mai importante pachete de tuning din ultima săptămână, creaţii mai mult sau mai puţin reuşite, cu sute de cai putere sub capotă.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (4)

Înainte de weekend vă propunem din nou o listă cu cele mai interesante propuneri de tuning ale săptămânii care s-a încheiat. Vecinii bulgari au şi de această dată două kituri atrăgătoare.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Tuning

Interior de lux pentru Mercedes GL, creat de tunerul bulgar Vilner

Tunerii bulgari de la Vilner au creat un interior de lux pentru vechea generaţie a modelului MErcedes GL. Dintr-un SUV cu 7 locuri, maşina s-a transformat într-o limuzină cu doar 4 locuri.
Marti, 26 Iulie 2011 | Tuning

GALERIE FOTO: Bulgarii au creat un Toyota iQ cu interior de lux

Casa de tuning Vilner din Bulgaria a pregătit un pachet de personalizare exclusivist pentru Toyota iQ. Mezinul primeşte piele cu cusături contrastante şi alcantara.

Tag-uri similare

Toyota, Toyota iQ, Vilner, tuning Bulgaria, Vilner Toyota iQ
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru