Toyota iQ

Vineri, 08 Aprilie 2016 | Siguranta

EuroNCAP a testat cvadriciclurile, vehiculele care pot fi conduse de la 16 ani: punctaj maxim de două stele

Cel mai recent test EuroNCAP a implicat patru microcar-uri, adică o serie de cvadricicluri, vândute și în România, care pot fi conduse de la vârsta de 16 ani. Trei dintre ele au obținut doar o stea.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Şeful Aston Martin: "Am renunţat la Cygnet pentru că Toyota va renunţa la iQ"

Ulrich Bez, CEO-ul Aston Martin, spune că Toyota va renunţa la iQ în 2014, de unde şi motivul eliminării modelului Cygnet din propria gamă. Reprezentanţii Toyota au negat această informaţie.
Luni, 24 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Toyota iQ EV debutează la Salonul Auto de la Paris

Toyota va prezenta o versiune electrică a lui iQ la Salonul Auto de la Paris. Deşi este un model de serie, iQ EV nu va fi comercializat în viitorul apropiat.
Luni, 04 Iunie 2012 | Tehnologie

Google folosește modelul Toyota IQ pentru proiectul Street View

Google a folosit o gama variată de modele pentru a crea proiectul Street View. Ultima achiziție este modelul Toyota IQ folosit pentru străzile înguste din Belgia.
Luni, 26 Martie 2012 | Modele noi

Toyota iQ GRMN Supercharger intră în producţia de serie

Versiunea modificată de GRMN a lui Toyota iQ va fi construită într-o serie limitată, anunţă oficialii mărcii nipone. Modelul va fi oferit în doar 100 de unităţi, toate echipate cu un motor de 1.3 litri, 130 CP şi 180 Nm.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota a dezvoltat o versiune de performanţă a lui iQ

Toyota aduce o versiune de performanţă a lui iQ la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul de 128 CP va fi construit în doar 100 de unităţi.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Analiza Automarket

ANALIZĂ: 2012 va fi anul maşinilor mini de oraş - apar 10 modele complet noi

Trioul VW Up-Skoda Citigo-Seat Mii va fi dublat în 2012 de cea de-a doua generaţie a grupului Citroen C1-Toyota Aygo-Peugeot 108. La acestea se adaugă alte patru modele noi, totalul modelelor de oraş disponibile în cel mai mic segment de pe piaţă ajungând la 15.
Marti, 02 August 2011 | O lume nebuna

Chinezii recidivează: un mini model electric copiază Toyota iQ

O nouă copie grosolană a fost descoperită în China. Constructorul Wiegang Guangsheng New Energy Co, specializat în producerea de panouri solare, a lansat şi o maşină, inspirată de Toyota iQ.
Marti, 26 Iulie 2011 | Tuning

GALERIE FOTO: Bulgarii au creat un Toyota iQ cu interior de lux

Casa de tuning Vilner din Bulgaria a pregătit un pachet de personalizare exclusivist pentru Toyota iQ. Mezinul primeşte piele cu cusături contrastante şi alcantara.
Miercuri, 18 Mai 2011 | Autoipoteze

Aston Martin pregăteşte Cygnet electric în 2013

Aston Martin Cygnet, mezinul constructorului britanic, va împrumuta trenul de propulsie electric al viitorului frate japonez, Toyota iQ EV. lansarea sa este programată pentru 2013.
Luni, 14 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Toyota iQ electric se lansează la Salonul de la Geneva

Toyota va aduce în cadrul salonului elveţian, alături de Prius+, FT-86 şi Yaris hibrid, şi o versiune pre-serie a modelului electric iQ
Luni, 17 Ianuarie 2011 | Concepte

Toyota a prezentat o versiune sport a lui iQ

Toyota a venit la Tokyo cu o serie de modele noi, printre care s-au strecurat şi câteva concepte. Unul dintre acestea este iQ GRMN Racing Concept.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Decembrie 2010 | Modele noi

Toyota va lansa o versiune electrică a lui iQ la finele lui 2011

Versiunea electrică a lui Toyota iQ va debuta la Salonul Auto de la Tokyo în 2011, la doi ani de la prezentarea concetului FT-EV II care a prefigurat acest model cu zero emisii de carbon.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Modele noi

Toyota va lansa o versiune electrică a lui iQ în 2012

Toyota intenţionează să recupereze terenul pierdut în segmentul modelelor electrice cu o versiune fără emisii a modelului urban iQ, aşteptat pe piaţă în 2012.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Modele noi

Aston Martin Cygnet a debutat în magazinul Harrods

Celebrul magazin Harrods din Londra a găzduit cel mai mic şi cel mai ieftin membru al gamei Aston Martin. Cygnet va fi construit în doar 2.000 de exemplare şi este disponibil doar posesorilor de Aston Martin.
Miercuri, 01 Septembrie 2010 | Modele noi

Facelift pentru interiorul lui Toyota iQ la Salonul de la Paris

Mezinul gamei Toyota se va prezenta la Salonul Auto de la Paris cu un interior revizuit şi cu o gamă de motoare care respectă normele Euro 5.
Joi, 26 August 2010 | Modele noi

Toyota iQ va primi un facelift minor în 2011

Toyota iQ va primi un facelift minor în 2011 şi o nouă versiune entry-level. Facelift-ul nu implică modificări estetice, ci aduce materiale noi la interior şi un motor pe benzină cu trei cilindri pe versiunea iQzero a acestui model.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Mediu

Toyota iQ este maşina ecologică a anului 2010 în Marea Britanie

Toyota iQ a fost ales cel mai ecologic model din Marea Britanie de Asociaţia pentru Transport Ecologic din Londra. Modelul l-a surclasat pe "fratele" Prius cu patru poziţii şi a fost urmat în clasament de Honda Insight şi VW Polo.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | Concepte

Chinezii au creat un competitor al lui Smart ForTwo: Jac IV Concept

Chinezii de la Jac au creat un concurent pentru micutul Smart ForTwo. Acesta se numeste Jac IV Concept si va fi prezentat publicului in cadrul Salonului Auto de la Beijing.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Aston Martin a prezentat noul Cygnet la Geneva

Britanicii de la Aston Martin au prezentat noul Cygnet la Salonul Auto de la Geneva. Modelul reprezinta o versiune ultraluxoasa a lui Toyota iQ, dar nu beneficiaza de nicio imbunatatire din punctul de vedere al performantelor.

Tag-uri similare

Toyota, Aston Martin, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, vehicule electrice, Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Fiesta, Geneva 2010
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru