Toyota iQ

Luni, 01 Februarie 2010 | Concepte

IPOTEZE: Volkswagen In, viitor rival pentru Smart Fortwo si Toyota iQ

Echipa de design braziliana a grupului Volkswagen a dezvaluit recent un studiu de design care are in prim plan conceptul In, viitor rival pentru minicar-urile Smart Fortwo si Toyota iQ.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Modele noi

Aston Martin Cygnet - primele imagini oficiale

Aston Martin a prezentat primele imagini oficiale ale modelului bazat pe Toyota iQ, pe care l-a denumit Cygnet. Acesta ar putea fi pus in vanzare la sfarsitul lui 2010.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Siguranta

Toyota IQ, interzis la scolile de soferi din Anglia

Autoritatile britanice au interzis utilizarea lui Toyota IQ la examenele pentru scolile de soferi din Regat din cauza problemelor de vizibilitate.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Premii auto

Iata cei sapte finalisti ai concursului Masina Anului in Europa!

Editia de anul acesta a concursului Masina Anului in Europa se va disputa intre nume grele precum Mercedes E-Klasse, Opel Astra sau VW Polo. Sa nu uitam insa si de noii veniti: Toyota iQ, Skoda Yeti si Peugeot 3008.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Opel Allegra, fratele mai mic al lui Corsa?

Conform AutoBild, Opel planuieste sa lanseze un nou model botezat Allegra. Acesta va deveni cea mai mica masina produsa de Opel si va avea un pret de pornire de 8.000 de Euro.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Modele noi

Toyota critica masinile electrice, dar prezinta un iQ electric

Desi vor prezenta o versiune electrica a lui iQ la Salonul Auto de la Tokyo, japonezii de la Toyota considera ca modelele electrice nu au un viitor in materie de vanzari la scara larga.
Duminica, 19 Iulie 2009 | General

VIDEO: Toyota iQ devine caracter de litera

Toyota promoveaza micutul model iQ intr-un mod inedit. Stef Van Campenhoudt si Happiness-Brussels au creat "Fontul Toyota iQ".

Tag-uri similare

Toyota, Aston Martin, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, vehicule electrice, Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Fiesta, Geneva 2010
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru