Chinezii au creat un competitor al lui Smart ForTwo: Jac IV Concept

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 17.04.2010
Chinezii de la Jac au creat un concurent pentru micutul Smart ForTwo. Acesta se numeste Jac IV Concept si va fi prezentat publicului in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Constructorul de automobile chinez Jac a oferit publicului cateva fotografii cu conceptul Jac IV care urmeaza sa isi faca aparitia in cadrul Salonului Auto de la Beijing. Conceptul Jac IV dispune de cateva trasaturi comune cu Toyota iQ, insa datorita numarului de locuri disponibile in habitaclu, oficialii chinezi l-au catalogat drept un concurent direct pentru Smart Fortwo.

Ceea ce il diferentiaza pe Jac IV de Toyota iQ sau Smart ForTwo este trenul de rulare hibrid, care va utiliza un motor conventional cu o cilindree redusa si un propulsor electric. Acestea fiind spuse, ne asteptam ca Jac IV sa fie o masina cu un consum mic de carburant si cu valori ale emisiilor de CO2 reduse.

Mai multe detalii cu privire la Jac IV Concept vor fi oferite publicului in cursul saptamanii viitoare.

Via | Jac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru