Google folosește modelul Toyota IQ pentru proiectul Street View

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 04.06.2012
Google a folosit o gama variată de modele pentru a crea proiectul Street View. Ultima achiziție este modelul Toyota IQ folosit pentru străzile înguste din Belgia.

Proiectul Street View inițiat de Google și-a propus să fotografieze toate străzile din lume. Pentru a face acest lucru, Google parcurge aceste străzi cu automobile dotate cu un set de camere panoramice. În funcție de continent și țară, Google a ales diverse modele de mașini. În Europa a preferat mai ales modele compacte ca Opel Astra, iar în America a folosit Subaru Impreza sau Toyota Prius.

Mai nou, pentru a accesa straduțele înguste din orașele belgiene, Google a adăugat flotei sale un model Toyota IQ. Cei de la Google spun că acest model este perfect pentru aceste străzi întortocheate și înguste. Pentru Toyota, această colaborare a fost o bună oportunitate pentru puțină reclamă și a creat un site dedicat: iqstreetview.be.

Comentarii (9)

  • foarte potrivita coloana sonora....
    si interesanta preferinta celor de la Google pentru japoneze
    4 7
  • CHUCK NORRIS
    toyota iq?
    de ce folosesc tocmai toyoya iq si nu folosesc vw up sau polo?asa o ajuta pe toyota sa-si vanda si cele mai aiurite modele
    9 11
  • ce melodie este? o putem gasi pe youtube???
    0 1
  • @chuck norris
    Pt ca cei de ls Google nu s-au nascut in România, sa creada ca vw e zeul automobilelor.
    13 13
  • chuck norris
    @ducu
    nu am zis ca vw e zeul automobilelor nici toyota nu-i masina rea da in ultima vreme a inceput sa faca masini cam anoste si cam electrice
    7 8
  • Mai Chuck, tie IQ ti se pare anosta? Cica ar fi o masina mica si desteapta. Ia intereseaza-te daca esti curios. Dar poate le sti pe toate si nu mai e nevoie ;)
    7 10
  • chuck norris
    ai putina dreptate
    nu zic de iq ca-i anosta da zic de celelalte(auris,avensis,aygo,prius etc.)
    6 10
  • kumite
    ....
    Alt pacalici a aparut pe aici.L-a inlocuit cumva pe celalat?
    4 4
  • nu,
    nu l-a inlocuit, ci il completeaza
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru