Facelift pentru interiorul lui Toyota iQ la Salonul de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.09.2010
Mezinul gamei Toyota se va prezenta la Salonul Auto de la Paris cu un interior revizuit şi cu o gamă de motoare care respectă normele Euro 5.

Esential

2 ani s-au scurs de la debutul mondial al micului Toyota iQ.

La doi ani de la debutul mondial în cadrul Salonului de la Paris, Toyota iQ revine la evenimentul auto francez, de această dată cu revizuiri minore. Nu este vorba despre un facelift propriu-zis, ci mai degrabă de o restilizare a elementelor de interior.

Materialul de presă publicat de Toyota anunţă un habitaclu care a crescut calitativ, marcat de o serie de îmbunătăţiri estetice, care vor atrage cu siguranţă clienţii. Deşi designul general al planşei de bord nu a fost modificat radical, materialele au crescut din punct de vedere calitativ, asemeni tapiţeriei care îmbracă cele patru scaune. Suportul pentru mână al portierelor primeşte noi ornamente din plastic, cu aspect lucios, care amplifică senzaţia de calitate.

Pachetul de revizuiri include, pe lângă micile retuşuri ale interiorului, şi o gamă de motorizări optimizată de către inginerii japonezi. Pentru a face faţă reglementărilor europene, Toyota a introdus versiuni Euro 5 ale motoarelor pe benzină, de 1.0 şi 1.3 litri.

via | toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru