Interior de lux pentru Mercedes GL, creat de tunerul bulgar Vilner

de Bogdan Mirică
Vineri, 21.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii bulgari de la Vilner au creat un interior de lux pentru vechea generaţie a modelului MErcedes GL. Dintr-un SUV cu 7 locuri, maşina s-a transformat într-o limuzină cu doar 4 locuri.

Nu au ei bulgarii un constructor auto autohton, aşa cum avem noi Dacia, dar au în schimb un tuner ce se pricepe foarte bine la interioare de lux. Se numeşte Vilner şi nu este un brand necunoscut pentru cei familiarizaţi cu lumea tuningului.

Bulgarii şi-au dorit să revină din nou în atenţia publicului şi au pregătit un interior intens personalizat pentru vechea generaţie a modelului Mercedes GL. Lista modificărilor începe de la sistemul audio, care a primit trei amplificatoare, două unităţi subwoofer, un egalizator şi un procesor audio Audison. Şi pentru ca totul să fie bine receptat de pasageri, Vilner a refăcut şi izolarea fonică a habitaclului.

Deşi oferă în standard până la 7 locuri, Mercedes GL a fost modificat de Vilner pentru a mări spaţiul interior destinat celor de pe locurile din spate. Mai exact, tunerul a desfiinţat ambele banchete spate şi a amplasat în locul lor două scaune faţă aparţinând tot unui Mercedes GL.

Vilner a obţinut astfel foarte mult spaţiu interior pentru pasagerii spate, pe care i-a despărţit printr-o consolă centrală, creată în continuarea celei frontale.

Pe consolă îşi face apariţia un iPad, montat pe un suport ce permite orientarea lui în orice direcţie.

Interiorul a fost personalizat şi cu ajutorul unei tapiţerii din Alcantara, ce acoperă plafonul. Nu lipseşte nici lumina ambientală şi nici tapiţeria din piele Nappa pentru scaune.

via wcf

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    daca cei de la Vilner erau romani, angajatii furau pielea din depozite si o puneau pe clio symbol sau logan, de ipad numai zic ca era pe okazii de mult timp... e frumos la Meltenica...
    3 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru