Teaser cu noul crossover electric BMW iX1. Autonomie de până la 440 de kilometri

de Tiberiu Safta
Duminica, 20.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un teaser cu noul model electric iX1. Mașina promite o autonomie de până la 440 de kilometri și va fi lansată în acest an, după apariția viitoarei generații X1.

Constructorul german a oferit prima imagine oficială cu viitorul model electric iX1. Noua mașină va fi lansată în a doua jumătate din 2022, imediat după prezentarea viitoarei generații X1.

Din ceea ce se poate vedea în imagine, iX1 va avea un design tipic BMW, cu o grilă mare și acoperită, precum și prize de aer mari în partea din față. BMW spune despre noul iX1 că “impresionează prin valorile performanței dinamice și prin autonomia mare”.

Noul iX1 va avea o autonomie cuprinsă între 413 și 438 de kilometri în regim WLTP. Până acum, nu se cunosc mai multe detalii tehnice despre propulsor și performanțe.

Așa cum am spus, iX1 va fi prezentat în acest an, după apariția viitoarei generații X1. Cel din urmă model va avea în continuare motorizări termice, precum și o nouă versiune hibridă cu încărcare la priză.

via BMW

Comentarii (1)

  • www.rent-a-car-otopeni.ro
    O masina de foarte buna calitate
    3 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru