Teaser cu viitorul concept Renault Air4, un omagiu adus celebrului 4L

de Alexandru Monenciu
Duminica, 14.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat un teaser cu viitorul concept Air4. Acesta va fi prezentat în 26 noiembrie și este un omagiu adus celebrului model Renault 4 care în 2021 celebrează 60 de ani de la debut.

În 1961, constructorul francez de automobile a lansat modelul 4, sau 4L cum mai este el cunoscut. Considerat a fi chiar primul hatchback produs în serie, 4L a fost și prima mașină de familie, cu tracțiune față, construită de Renault.

Exemplarul cu numărul un milion a părăsit linia de asamblare la mai puțin de 4 ani și jumătate de la debut. Până în 1994, Renault a produs peste 8 milioane de unități.

În 2021, Renault 4 celebrează 60 de ani de la debut, iar producătorul din Hexagon marchează momentul cu o serie de concepte. După Suite Nr.4, acum Renault va mai lansa un concept, dezvoltat împreună cu cei de la TheArsenale.

Acesta a fost denumit Air4 și urmează să fie prezentat în 26 noiembrie. Până atunci, însă, francezii au publicat un scurt teaser video în care se pot observa câteva detalii de design, cum ar fi emblema Renault iluminată și farurile rotunde.

via Renault

Comentarii (1)

  • Catalin
    Asta cu omagiul e cu dus și întors. Înțeleg dacă Bm... Sau Tes... făceau un model retro cu badge-ul lor și ziceau "" bai, asta e omagiul nostru pentru R4. "" dar asa, să-și omagieze Ren... propria mașina?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru