Teaser cu viitorul Mazda CX-90. Va avea propulsor electrificat

de Tiberiu Safta
Miercuri, 14.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a publicat o imagine teaser cu viitorul SUV electrificat CX-90. Noul model va fi amplasat deasupra lui CX-60 în gamă, iar debutul său este programat pentru ianuarie 2023.

Constructorul japonez ne oferă o nouă imagine sugestivă cu viitorul Mazda CX-90. Noul SUV al japonezilor va fi plasat deasupra lui CX-60 și va primi și o motorizare hibridă cu încărcare la priză.

Cu această ocazie, putem vedea cum arată partea din spate a viitorului model, mai exact, forma nouă a stopurilor. Acestea au o semnătură luminoasă asemănătoare cu cea văzută la CX-60, precum și o formă ceva mai subțire.

A doua imagine sugestivă relevă faptul că viitorul model va primi și un motor cu 6 cilindri în linie, așa cum se poate vedea pe emblema laterală. Deocamdată, nu se știe dacă este vorba despre același propulsor electrificat de mai devreme sau despre o motorizare diferită. Mazda nu a confirmat, până acum, mai multe detalii tehnice despre motoarele viitorului SUV de dimensiuni mari.

Din fericire, așteptarea nu va mai dura mult. Asta pentru că noul Mazda CX-90 va fi dezvăluit oficial în ianuarie 2023.

via Mazda

Comentarii (4)

  • Staţi liniştiţi, Mazda nu poate face o maşină electrică veritabilă, singuri.

    Va fi pus un starter mai mare şi gata micro hibridul... apoi comercial pompos pus "electrificată" !!!

    Te umflă râsul....

    Singurele maşini electrice care le face şi va face Mazda sunt maşini chinezeşti de facto cu sigla Mazda lipită după.
    În acelaşi stil Toyota - CAN'T DO.

    Mda
    1 7
  • Seriff
    Stam linisiti, de-aia Mazda nu face fiindca stie ca nu se vand, ce rost are sa investeasca in asa ceva, cand termicele vand de rup, nu electricele.
    4 2
  • Suntem chiar “ușurați” ca nu se tâmpesc toți. Vesti bune mai ales ca vin de la japonezi… aștept cu nerăbdare sa cada primele vesti cu prăbușirea minciunii electrice, deșii îmi pare rău pentru miliardele care se arunca pe apa sâmbetei. Chiar se puteau dezvolta soluții ECO pentru producerea electricitatii si nu pe lansarea pe piața prematur a unor masini deja uzate moral.
    2 0
  • mazda chiar are o electrica 100% conceptia lor de cativa ani, din pacate cu niste mici probleme dar care se vor rezolva partial cu motorul rotativ ca range extender
    acest cx90 va fi SUA only, noi vom primi cx 70 sau 80 care e 60 ul cu 7 locuri - ampatament mai mare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru